Muusikutest korvpallurid toovad Rakverre meelelahutust

23.02.2010
Laupäeval, 27. veebruaril leiab Rakvere spordihallis aset omalaadne korvpallimatš Eestis elavate-töötavate muusikute ja nende sõprade ehk võistkonna "We Are One" ning kohaliku spordikooli kasvandike vahel.

Ehkki üritus kannab säravat nime "Tähtede mäng korpallis", on see pigem meelelahutuslik kui tõsiseltvõetav sportlik ettevõtmine. Kossumatši initsiaatori, Eesti meistriliigaski rida aastaid kaasa teinud Chris Moore`i sõnul on eesmärk pakkuda nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele rõõmu. "Mängime seda mängu lõbu pärast," märkis ta. "Kes tahavad osa saada tõsisemast korvpallist, siis nende jaoks on ilmselt sobilikum reedeõhtune Rakvere Tarva ja Tallinna Kalevi vastasseis, mida kavatsen samuti vaatama tulla."


Chris Moore`i ja tema sõprade tiimi kuuluvad laupäeval kell 15 algavas kohtumises eelreklaami põhjal veel Big D, James Werts, Greg McQuay (kõik USA), Mikk Saar ja teised. Rakvere Spordikool/Tarvas seab neile vastu noored A-klassi mängumehed.

Kohtumise vaheajal pakuvad väikese kontserdi muusikutest pallurid ise. Kõigi üritusele pileti lunastanute vahel loositakse välja 30 mängu firmalt GameLab.
Pilet maksab 40 krooni,
7-12-aastastele lastele 25 krooni.
------------------------------------------------------

Rakvere Spordikeskus

Kastani 12, 44307 Rakvere
tel: +372 327 8200
fax: +372 327 8201

e-post: info@rakverespordikeskus
http://www.rakverespordikeskus.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv