Rakvere võitis ülekaalukalt linnade talimängud

02.03.2010
Möödunud nädalalõpul Paides toimunud Eesti linnade talimängudel saavutas suurte, üle 10 000 elanikuga linnade arvestuses üldvõidu Rakvere linn, kogudes 168 punkti.

Rakvere edestas teise koha saanud Tartut 83 ja kolmandaks platseerunud Haapsalut 101 punktiga. Kolmele paremale järgnesid veel Viljandi, Maardu ja Valga.

Väikelinnade (alla 10 000 elaniku) arvestuses võidutses Paide, kes kogus ka üldkokkuvõttes suurima punktisaagi - 175. Esikolmikusse mahtusid samuti Kärdla ja Elva. Ühtekokku oli suurte linnade arvestuses võistlustules kuus ja väikeste linnade hulgas 13 omavalitsust.

Rakvere linnale tagas üldvõiduks vajaliku edu ühtlane esindatus peaaegu kõikidel kavas olnud spordialadel. Alavõidu teenis sealjuures malevõistkond koosseisus Kalle Kiik, Eino Vaher, Karmen Viikmaa, Aleksander Aid ja Anna Sagadijeva.

Igati korraliku kolmanda kohaga andis suure panuse ülvõitu lauatennisevõistkond, kelle koosseisus mängisid Karli Siispool, Tarmo Valdre, Liis Põld, Artur Annimäe ja Triin Tahk.

Kabes ja terava konkurentsiga meeste korvpallis sai Rakvere viienda koha, suusatamises oldi kuuendad. Tüdrukute A-vanusegrupi 3 km vabatehnikadistantsil tuli Nele Kriisa teiseks. Naisveteranide II grupi sama pikal võistlusmaal oli Helle Tuhkla teine ja Lea Kivioja kolmas.

Oma punktipanuse tõi Rakverele juhtide võistluses 10.-11. kohta jaganud abilinnapea Kairit Pihlak, kes oli ühtlasi ainus õrnema sugupoole esindaja ses seltskonnas. Linnade juhid võtsid mõõtu minikorvpalli sopsuvõistluses, jalgpallislaalomis ja teatevõistluses.

Rakvere linnavalitsus ja spordikeskus tänavad kõiki Rakveret linnade talimängudel esindanud sportlasi. Eeloleval suvel, 26.-27. juunil toimuvad
Rakveres Eesti linnade suvemängud, kus korraldajatel on kaitsta mullune esikoht.


Rakvere Spordikeskus
Kastani 12, 44307 Rakvere
tel: +372 327 8200
fax: +372 327 8201
e-post: info@rakverespordikeskus.ee
http://www.rakverespordikeskus.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv