Rakveres tuleb suur spordimälumäng

15.03.2010
Rakvere spordikeskus ootab kõiki spordi- ja mälumängusõpru 20. märtsi keskpäeval suurele kilvapäevale, kus peetakse maha kõigepealt paarismälumäng ja seejärel võetakse üksteiselt mõõtu üksikkilvas.

Küsimuste üks autoreid Andres Pulver ütles, et kuna tegemist on olümpia-aastaga, on ka mäng tavalisest ehk pisut rohkem olümpiateemaline. "See ei tähenda muidugi, et küsimused valdavalt Vancouverist või vaid taliolümpiamängudest oleksid," lisas Pulver, kellele aitab küsimuste koostamisel kaasa vanameister Tõnis Sakk.

Kes mullu Rakvere spordikilval käisid, teavad, et küsimused ei ole mõeldud pelgalt spordifriikidele, vaid annavad mõnusat mõtlemisainet ka neile, kel absoluutselt kõik faktid pähe taotud ei ole.

Eesti spordikilva karikasarja kuuluvat mälumängu korraldavad Rakvere spordikeskus ja MTÜ Rakvere Mäluprojekt.

Õla on alla pannud Rakvere linnavalitsus, Aqva Hotel & Spa, Põhjakeskus, Kuma, Eesti Olümpiakomitee, Eesti Jalgpalli Liit, Eesti Korvpalliliit, Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Võrkpalli Liit, Lääne-Virumaa Spordiliit, BC Rakvere Tarvas, ajakiri Basketball, Rakvere kergejõustikuklubi ViKe, Erkmaa Korvpallikool, Raadio Viru.

Lisainfo ja registreerimine: http://www.kilb.ee


Rakvere Spordikeskus
Kastani 12, 44307 Rakvere
tel: +372 327 8200
fax: +372 327 8201
e-post: info@rakverespordikeskus
http://www.rakverespordikeskus.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv