Rosaarium toob taas kauneid kontserte

31.05.2010
Kontserdisarjas Rosaarium kõlab algaval suvel kolm kotserti. Reedel, 11.juunil tulevad esinema Rein Rannap ja Ott Lepland, 30.juulil esineb Bonzo ning suve viimasel kontserdil 28.augustil esineb Hedvig Hanson.

“Kolm aastat tagasi Jänedal toimunud esimesel Rosaariumi kontserdil esinesid Urmas Sisask, Lehtse kammerkoor Tiiu Tikkerberi juhendamisel ja Virumaa noorteorkester Endel Nõgene juhendamisel. Järgmisel suvel muutsime Rosaariumi kontsertsarjaks, meenutas kontsertsarja idee autor ja projektijuht Reigo Tamm.

Kontserdisarja mõte on korraldaja sõnul tuua kodukohta andekaid ja tunnustatuid muusikuid ning anda noortele muusikutele võimalus teha koostööd kogenud esinejatega. “Oluline on kindlasti ka see, et publikule oleks see kvaliteetne kontsertelamus mõistliku tasu eest,” lisas ta.

Rosaariumi kontsertidel on esinenud Tõnis Mägi, Mikk Dede, kammerkoor Solare, Chalice, segakoor Suisapäisa, Olav Ehala ja Hanna-Liina Võsa, teisel Riho Sibul ning teisi tuntud muusikuid. Roosiaias on kõlanud ka nii Virumaa Poistekoor kui ka Virumaa Noorte Meeskoor Andrus Siimoni juhendamisel.

“Sellel aastal on väga raske midagi korraldada, sest toetajad ei ole enam nii lahked. Esinejaid on märksa lihtsam leida. Keerulisest ajast hoolimata toimub sellel suvel kolm kontserti,” ütles Tamm.
Üritus toimub endiselt Jäneda mõisa roosiaias, halva ilma korral Jäneda Maamajanduse infokeskuse suures saalis. Kõik kontserdid algavad kell 19.

Kui mõni kultuurist hooliv inimene tahab seda kontsertsarja kuidagi toetada või lisainfot saada, siis korraldajaga saab ühendust aadressil reigo.tamm@tapa.ee. .

http://www.24tundi.ee/?id=268012

skoor

4.5

Viimane kommentaar:

"tore oli seal juubelit pidada mõnus koht.. (4.0)" Anna hinnang

Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv