Tallinna Õptajate Majas veel sel sügisel algavad kursused

26.10.2010

- 01.11 Jooga II aste
- Uus! 11.11 Praktilise Psühholoogia ABC
- Uus! 16.11 Keraamika töötuba
- Uus! 23.11 Portselanehete valmistamise töötuba
- Uus! 24.11 Lillemaal õlivärvidega

__________________________________________________
01.11 JOOGA II ASTE - saad hea enesetunde ja hoiad tervise korras.

Kursus on mõeldud kõigile joogahuvilistele, kes on varem joogaga juba kokku puutunud ˆ kas siis Õpetajate Maja algajate kursusel või mujal. Osalejaid ootab ees kohtumine mitmete huvitavate ja kasulike joogaharjutusega, s.h. läbime ka valiku kriya hatha jooga põhiharjutusi, mis aitavad parandada tervist ja teadvelolekut ning tuua uut väge oma ellu! Õpime tundma õiget joogalikku täishingamist ja selle seost igapäevaeluga. Süveneme ka lõõgastavatesse joogateraapia valda kuuluvatesse harjutustesse, mis hoiavad ära seljapingeid ja -valusid ning korrastavad liigeseid ja treenivad süvalihaseid.

Kursusel teisel poolel on osalejatel võimalus praktiseerida joogaõpetaja Nandi Devari (Saksamaa, www.babajiskriyayoga.net) juhendamisel energiseerivaid väe-harjutusi, meditatsiooni ning sügavat lõdvestust ehk joogalikku puhkust ˆ jooga nidrat ˆ mille positiivne mõju ulatub alateadvuse peidetud tasanditeni. Neil kordadel toimub juhendus inglise keeles tõlkega eesti keelde.

INFO: tel 615 5163, 5565 5486, Kristel Sarnet,
kristel@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....

__________________________________________________
11.11 PRAKTILISE PSÜHHOLOOGIA ABC - saad teadlikuks süvapsühholoogilistest mõjuteguritest.

Seminari eesmärk on saada teadlikuks erinevatest süvapsühholoogilistest mõjuteguritest enda ja teiste käitumises ning seeläbi jõuda suurema mõistmise ja sisemise selguseni. Nii mõnedki segased tunded või seni vastamata küsimused võivad leida selle seminari käigus vastuse.

6 korral 3 tunnise mooduli jooksul vaheldub teoreetiline osa põnevate eluliste näidete ja praktiliste harjutustega, mille käigus on võimalik seostada iseenda isiklikke kogemusi vastkuuldud teooriaga. Samuti saab kuulata grupikaaslasi ning kaasa mõelda palju nende kogemused sarnanevad enda omadega. Seminaril osalemine ei eelda varasemaid psühholoogiaalaseid teadmisi.

INFO: tel 615 5162, 554 8856 Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....
__________________________________________________

16.11 KERAAMIKA TÖÖTUBA - täiendad oma kunsti- ja keraamika alaseid oskusi.

Keraamika töötuba pakub lisaks loomisrõõmule sügis-talvistel õhtutundidel ka võimalust teha sel aastal pisut teistmoodi jõulukingid oma lähedastele ja sõpradele.

Keraamika töötuba pakub võimalust valmistada erinevate tehnikatega keraamikateoseid ˆ kas taldriku, tassi või mõne muu abstraktse keraamilise vormi Teie enda valikul. Loodud savist vorm glasuuritakse kohapeal või kasutate mõnda muud juhendaja poolt ettenäidatud dekoreerivat katmistehnikat. Keraamika töötoas saate seega katsetada professionaalsete keraamikute juhendamisel erinevaid keraamika tehnikaid ja heita pilk looja igapäevasesse tööprotsessi.
Kõik kursuste käigus valminud esemed põletatakse kõrgkuumuses, mis tagab nend e kvaliteedi ja vastupidavuse ning kuuluvad valmistajale.
Kursusele on oodatud nii need, kes osalesid sügisel 2009/10 Keraamika kursusel kui ka uued huvilised.

INFO: tel 615 5163, 5565 5486, Kristel Sarnet kristel@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....

__________________________________________________

23.11 PORTSELANEHETE VALMISTAMISE TÖÖTUBA - õpime valmistama portselanist ehteid

23. novembril algaval kursusel õpime miniatuursete kipsvormide abil valmistama portselanist ehteid. Sel moel valmistame prosse, kõrvarõngaid, sõrmuseid ja muud endale meelepärast. Proovime ära portselani toonimise, marmoriseerimise ja räägime tekstiili sobivusest portselaniga.

Info: tel 615 5163, 5565 5486 Kristel Sarnet, kristel@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....

__________________________________________________

24.11 LILLEMAAL ÕLIVÄRVIDEGA - omandad esmased maalikunsti oskused.

Kutsume jõulueelsele maalikursusele, kus õpime tegema klassikalist lillemaali. Maali saab luua kaunistuseks oma kodule kui kingiks sõpradele.

2 päeval toimuval maaliku rsusel omandatakse esmased teadmised ja oskused klassikalise ja impressionistliku õlimaali tehnikatest. Soovija saab hiljem jätkata maalimist kas iseseisvalt kodus või kogenud juhendaja käe all.
Motiivi võib iga osaleja valida vastavalt oma soovile või maalida juhendaja valitud lillekompositsiooni. Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku ˆ molbert, krunditud aluspapp, pintslid, värvid, jne. Eelteadmised ei ole olulised, on vaja vaid tahta!

INFO: tel 615 5162, 554 8856, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv