Rakvere PÖFFi kohvikukino alustab teisipäeval

08.11.2010
Teisipäeval, 9. novembril kell 19 on kõigil huvilistel võimalik ArtCafe seminariruumis (Lai 16) Rakvere PÖFFi kohvikukino raames vaadata esimese PÖFFipärlina filmi "Mehed, kes jõllitavad kitsesid" (The Men Who Stare at Goats, 2009 USA-UK).

MTÜ Tumemaine Tuli ja Art Cafe koostöös Acme Filmiga toovad viiel järjestikusel teisipäeva kuni Rakvere PÖFFini filmihuvilisteni eelmiste aastate PÖFFipärlid. Filmiõhtud on kõigile tasuta.

Esmakordne Rakvere PÖFF leiab aset 9. - 12. detsembrini Põhjakeskuses ja Rakvere rahvamajas.

10. 11. detsembrini toimub Rakvere PÖFFi kinematograafilise muusika eriprogrammina Rakvere rahvamajas neofolk/dark folk/industrial festival Darkland Fire.

Kahel õhtul astub lavale seitsmest eri riigist pärit ja omas žanris rahvusvahelist tähelepanu pälvinud seitse bändi - Sieben (GB), :Of The Wand And The Moon: (DK), Job Karma (PL), Gerechtigkeits Liga (DE), Flint Glass (FR), Solblot (SE) ja Against The Day (EE).

Üheks bändide valiku kriteeriumiks on kinematograafilisus, festivalile on valitud muusikakollektiivid, mis kasutavad animatsiooni ja videokunsti ja/või nende muusika on oma olemuselt filmilik, pakkudes lisaks muusikanaudingule ka visuaalse elamuse muusikat saatva videopildi näol. Festival internetilehekülg: darklandfire.darknation.eu

Rakvere PÖFFi järelpeod toimuvad kõigil festivali õhtutel ja hilisõhtutel Art Cafes.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Omapärane , maitsekas sisustus, mis sobib kokku nimega.Hea asukoht. Maitsev , hubane õhtusöök ja hommikusöök Cafe Art-is. Unustatud asjad... (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv