Etendused ja kontserdid Paide Kultuurikeskuses

25.01.2011
03.veebruar
kell 19.00 Paide Kultuurikeskuses Paide linn 720 avakontsert.

Esinevad: Eesti Rahvusmeeskoor ja Eesti Kaitseväe orkester.
Eesti Kontserdi ja Paide linna 2011.a.koostöölepingu sõlmimine ja Paide Kontserdimaja arhitektuuri ideekonkursi tutvustus.
Tasuta!

04.veebruar
kell 11 Ugala teatri etendus lastele "LIMPA JA MERERÖÖVLID"

Mängivad: Martin Mill, Kadri Lepp, Andres Oja, Tarvo Vridolin, Aarne Soro, Carita Vaikjärv, Arvi Mägi, Triinu Meriste, Andres Tabun, Meelis Rämmeld, Luule Komissarov, Anne Valge, Arvo Raimo
Pilet 5.50 €
Laste sõber Limpa askeldab nüüd koos Limma ja Limmoga ka teatrilaval! Ühel õhtul on limonaadimaias Limpa Limmal ja Limmol külas. Mõistagi voolab ojadena limonaadi ning enne und saavad räägitud ka tondijutud. Pimeduse saabudes hakkavad aga toimuma kummalised asjad. Tegevusse astuvad hirmsad mereröövlid Padi, Lina ja Tekk ning rida veel veidramaid tegelasi. Algab suur ja värvikas seiklus...

09.veebruar
kell 19 Vana Baskini teatri etendus "ÄÄRMISELT PIINLIK"

Mängivad: LIINA TENNOSAAR, RAIVO RÜÜTEL, ANNE PALUVER või KAIA SKOBLOV, ALICE KIRSIPUU, JANEK SARAPSON, VÄINO LAES, ENE JÄRVIS ja JÜRI KARINDI
Pilet 10.- / 7.99 €
Andrew ja Jane elavad koos mehelemineku-eas tütre Sallyga oma kauni aiaga maamajas. Kuid ometi on üks seik, mis seda vaikelu hullemini varjutab kui tõrvatilk meepotis. Nimelt on siin majas siia sattunud võõraste või seda külastanud ametimeestega juhtunud ridamisi traagiliste tagajärgedega õnnetusi. Maja asukad on püüdnud neid saladuses pidada, et inimesi mitte eemale peletada, kuid ikkagi hakkavad ilmnema mõningad hoiatavad märgid.

16.veebruar
kell 19 kontsert "Juhan Viidingu laulude õhtu, osa 2"

Pilet 5.75 €
“Mida teevad ema-isa siis kui lapsed magavad… ?“
Lugu pealkirjaga “Vaikelu” on laulukene Juhan Viidingu laulude plaadilt „OSA 2“, kus esitajateks sama koosseis, kes ka esimesel tõeliselt menukal plaadil „Eluaeg olen tahtnud õue“ – Juhani õepoeg Jaagup Kreem, saatmas Tiit Kikas ja Taavi Langi.

28.veebruar
kell 12 Rakvere Teatri etendus „KAELKIRJAK“

Osades: Natali Lohk, Erni Kask, Anneli Rahkema ja Tarvo Sõmer
Pilet 3.90 €
"Kaelkirjak" on lugu väikesest tüdrukust Kaist, kellel on kodus oma toas täiesti tema enda maailm - maailm, kus kõik on võimalik. "Selle loo keskmes on fantaasia - lapse fantaasia, millel pole piire ja milles on kõik võimalik. Minu jaoks on see kõige huvitavam ja õigem fantaasia üldse," ütleb lavastaja Marion Undusk.

28.veebruar
kell 19 Rakvere Teatri etendus „TÄISMÄNG“

Komöödia striptiisiga kahes osas kestus 2.30
Osades: Eduard Salmistu, Tarvo Sõmer, Üllar Saaremäe, Hannes Prikk, Toomas Suuman, Ines Aru, Terje Pennie, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Anneli Rahkema, Peeter Jakobi, Jan Lucas Videvik või Tim Leesnurm.
Pilet 9.20 / 7.80 €
Lugu viiest lihtsast mehest Eesti väikelinnas, kes on kaotanud töö. Raha teenimiseks on nad valmis kõigeks. Pöörane idee moodustada tantsutrupp naistele tundub esmapilgul pääsemisena. Olukorra muudab koomiliseks asjaolu, et keegi neist tegelikkuses tantsida ei oskagi. Pinget lisab ka professionaalse tantsutrupi saabumine välismaalt. Kuid raskused on selleks, et neid võita. Ning mehed jäävad meesteks lõpuni.

18.märts
kell 12 Eesti Kontserdi etendus "METSLUIGED"

Kaasa teevad: ETV tütarlastekoor, Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli sümfooniaorkester
Osades: Marilyn Jurman, Arno Tamm, Ott Kartau
Hans Christian Anderseni samanimelise muinasjutu ainetel jutustatud lugu üheteistkümnest metsluigeks nõiutud kuningapojast ja nende õekesest Eliisast.
Pilet 6 €

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv