Külalisetendused - kontserdid Paide Kultuurikeskuses märtsikuus

08.03.2011
12.märts kell 16 Paide Kultuurikeskuse suures saalis TSIRKUS - PETERBURI TSIRKUSE TÄHED. Pilet 3 €, lastele 2 €
Kavas: Joog, Lõbus kloun, Mustkunstnikud, Akrobaat rullidel, Tant Hula-Hula, rõngastega Seebimull. Etendusest võtavad osa rahvusvahelise konkursi laureaadid.

14.märts kell 19 Paide Kultuurikeskuse suures saalis "MUUSIKALine KEVAD" - Kaunimate Aastate Vennaskonna kevadkontsert. Pilet 9 €
Kaunimate Aastate Vennaskond laulab sel kevadel oma traditsioonilistel, juba neljandat kevadet toimuvatel naistepäevakontsertidel kauneimaid laule maailma muusikalide paremikust. Laval kohtuvad nii "Helisev muusika" kui "Minu veetlev leedi", "Viiuldaja katusel" ja "Oliver", "Grease" ja "Chess", "Cats" ja "Cabaret", "Romantilised fantastikud" ja "Junona ja Avoss" ja paljude teiste muusikalide eredaimad hetked. Kokku saavad loomulikult ka Hannes Kaljujärv, Jüri Lumiste, Andres Dvinjaninov, Toomas Lunge ja Indrek Kalda, et tuua teieni täiesti uus kontsert-etendus "MUUSIKAL-ineKEVAD"

18.märts kell 12 Paide Kultuurikeskuses suures saalis Eesti Kontserdi etendus "METSLUIGED". Pilet 6 € / pilet rõdule 5 €
René Eespere lastemuusikal "Metsluiged" Hans Christian Anderseni samanimelise muinasjutu ainetel jutustatud lugu üheteistkümnest metsluigeks nõiutud kuningapojast ja nende õekesest Eliisast.
Kaasa teevad: ETV tütarlastekoor, Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli sümfooniaorkester ja dirigent Mihhail Gerts
Osades: Eliise - Marilyn Jurman; Prints ja jutustaja - Arno Tamm; Kuningas - Ott Kartau
Kuninganna - Jekaterina Nikolajeva

24.märts kell 19 Paide Kultuurikeskuse suures saalis Monoteatri etendus ISA. Peaosas on Jan Uuspõld. Pilet 9.- / 10.- €
Ca. 2 tundi kestva etenduse jooksul viiakse vaataja tempokale ja humoorikale jalutuskäigule, mille jooksul saame põhjaliku ning kiire ülevaate, mis toimub ühes peres alates lapse saamise mõtte tekkimisest kuni lapse kolme aastaseks kasvamiseni. Ja seda kõike noore mehe pilgu läbi

31.märts kell 19 Paide Kultuurikeskuse suures saalis MUUILMA MUUSIKA kontsert: ROUGE MADAME (Eesti-Prantsusmaa). Duo: Lembe Lokk ja Jean-Cristophe Onno.
Pilet: 6 € (kontserdipäeval)/ 5 (€ eelmüügist)
Rouge Madame www.myspace.com/rougemadame ei ole tavaline pop bänd. See on unikaalne kooslus, mille liikmed on pikki aastaid lähedalt kokku puutunud alternatiivrocki, kuid eelkõige improvisatsioonilise jazzi ja draamaga. Nende esinemine on kindlasti enam kui lihtsalt kontsert, see on muusikalinehappening; elav laboratoorium, mis sünteesib otse vaataja-kuulaja silme all pulbitsevat ugri-anglo-ladina-slaavi kultuurimassi, mis vastandina massikultuurile on totaalselt klišeevaba. Laulud kõlavad inglise, prantsuse ja eesti keeles, omaloomingu kõrval on kavas ootamatus tõlgenduses Valgret ja eesti rahvalaulu.

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv