Motoshow MOMA 2011

25.03.2011
2010. aastal alguse saanud motonäitus MOMA toimub 2011. aastal taas ning seekord on tegevuspaigaks Tallinna kesklinnas asuv kaunis ja uuenduslik Rotermanni kvartal.

2.-3. aprillil toimuva MOMA teemadering on 2011. aastal märksa laiem esimesest näitusest, mis toimus Noblessneri sadamas 15. mail 2010. Lisaks mootorratastele, mopeedidele, ATV-dele ja quad'idele kaasame 2011. aastal ka autospordi ja autode tuuningu.

Tutvustame auto- ja motospordialasid, -võistlusi, -klubisid jms. Sporditemaatikale lisab 2011. aastal kaalu asjaolu, et Eesti Autospordi Liit (EAL) ja Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon (EMF) tähistavad oma tegevuse 90. juubelit. Huvilised saavad näiteks näha Eesti hetke edukamat rallitiimi MM-Motorsport, lisaks pannakse Rotermanni kvartalisse üles show-sõiduala, kus kahel päeval näitavad oma oskusi mudelautodel, moto- ja jalgrattatraieli- ning offroad-autodel sõitjad. Offroad-auto kõrvalistmel on võimalik ka ise takistusrajal sõitu kogeda. Ka on võimalus arvutimängus, kuid päris ringradadel pista rinda Eesti ühe edukaima ringrajasõitja Marko Rohtlaanega.

Jätkame keskkonnatemaatikaga ning kahe ja miks mitte ka neljarattaliste mootorsõidukute tutvustamisega keskkonnasõbralike liikumisvahenditena.

Lisaks rõhutame isetegemise ideed. Oma väljapanekuga on väljas kõikvõimalike ehitamise, tuunimise jms vahendite pakkujad ning projektisõidukite ehitajad. Varuks on veel põnevaid üritusi ja üllatusi.
Loomulikult on väljas ka hulgaliselt uudismudeleid ning varustuse müüjad oma parimate pakkumistega.

Enamik näitusealast on publikule tasuta, pilet näitusele 2.50 € (õpilastele 1.50 €, alla 7-a lapsed tasuta).

http://moma.ee/

Uudiste arhiiv