Muuilmamuusika „ROUGE MADAME'lt“

25.03.2011
MUUILMAMUUSIKA „ROUGE MADAME“
esineb Duo Lembe Lokk ja Jean-Cristophe Onno (Eesti-Prantsusmaa),
31.märts kell 19 Paide Kultuurikeskuse teatrisaalis
Pilet: 6 € (kontserdipäeval) / 5 (€ eelmüügist)


Rouge Madame www.myspace.com/rougemadame ei ole tavaline pop band. See on unikaalne kooslus, mille liikmed on pikki aastaid lähedalt kokku puutunud alternatiivrocki, kuid eelkõige improvisatsioonilise jazzi ja draamaga. Nende esinemine on kindlasti enam kui lihtsalt kontsert, see on muusikaline happening; elav laboratoorium, mis sünteesib otse vaataja-kuulaja silme all pulbitsevat ugri-anglo-ladina-slaavi kultuurimassi, mis vastandina massikultuurile on totaalselt klišeevaba. Laulud kõlavad inglise, prantsuse ja eesti keeles, omaloomingu kõrval on kavas ootamatus tõlgenduses Valgret ja eesti rahvalaulu.

Lembe Lokk on aastaid Prantsusmaal tegutsenud Eesti laulja ja näitleja, kes loometööga paralleelselt ja sellega seoses on jõudsalt kaasa aidanud eesti kultuuri levitamisele. Ta on Pariisi Eesti Kooli asutaja ning ühtlasi selle juhataja ja üks õpetajatest alates 2008. aasta sügisest.
Lõiguke "Pealtnägijast" http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=110378 (alates 18'33'')

Tallinnast pärit, nüüdseks üle kümne aasta Pariisis elanud ja Prantsusmaal ka näitlejana aktiivne Lembe Lokk on lavale sündinud. See on eelkõige tema teatraalne intensiivsus, mis annab duo esinemistele pinge ja dünaamika, luues sügava ja vahetu muusikakogemuse. Odessast pärit, vene immigrandi juurtega Jean-Christophe Onno on mitmekülgne loovisiksus, kes aktiivse muusikategemise kõrval tunneb end koduselt ka filmikaamera või helipuldi taga. Multiinstrumentalistina on tema püsivaim paik siiski Lembe kõrval, kus ta on asendamatu. Klassikaraadio saade „Madame Rouge’st“:http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=1187013

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Paide, Järvamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv