Clazz Restoran & Club uudised 30. märts-5. aprill

30.03.2011
Saturday Night Soul

Clazzi igakuine souli-õhtu Saturday Night Soul võõrustab sel korral fantastilist Eesti ansamblit Lin's System, kelle repertuaaris on palju omaloomingut ning töötlusi mitmetest nu-souli, acid jazzi ja groove'i klassikasse kuuluvatest lugudest!

Lisaks bändile hoolitsevad õhtu muusikavaliku eest Eesti soulispetsialistid DJ Quest ja Sander Mölder.

Musta lipsuga pääseb laupäeval Clazzi poole hinnaga ja 100-le esimesele piletiostjale pakume tervitusjoogiks spetslaalselt Saturday Night Souli jaoks valmistatud erishoti!

30.03, kolmapäev • kell 22
The Old New Thing: Tune Up

Jazz, Swing, Groove

Jazzpianist ja -helilooja Andrus Rannaääre poolt kokkupandud kollektiiv keskendub klassikaliste pophittide ja moodsate klubilugude jazz-töötlustele. täiesti uue kõla saavad näiteks selliste nimede nagu Oasis, U2, Outkast, Derrick May, Daft Punk, Coldplay ja mitmete teiste artistide tuntud pop-lood.

Andrus Rannaääre - klahvplllid
Henno Kelp - bass
Virgo Sillamaa - kitarr
Ahto Abner - trummid
Marvi Vallaste - vokaal

Sissepääs TASUTA!

31.03, neljapäev • kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Marilin Kongo, Indrek Varend
DJ Ecstatic

Groove, Funk, Jazz

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral funki, groove'i ja souli võtmes. DJ Ecstatic valib muusikat 22-04, kell 23 liltuvad temaga Marilin Kongo (vokaal) ja Indrek Varend (saksofon).

Algus 22, live 23

Sissepääs TASUTA!

01.04, reede • kell 23
It's About You: Dream Store
DJ Kashu

Groove, R&B, Jazz

Dream Store moodustus 2010. aasta kevadel noortest muusikutest, kes sulatavad kokku jazzi ja klubimuusikat ning katsetavad huvitavate harmooniate ja poprütmidega.

Eva Vaino - vokaal
Kirke Karla - klahvplllld
Tavel Kuusk - trompet
Roland Jairus - bass
Caspar Salo - trummid

22 DJ Kashu
23 Dream Store

Pilet: EUR 7,00

02.04, laupäev • kell 22 / LIVE 23
Saturday Night Soul: Lin's System
DJ Quest & DJ Sander Mölder

Jazz, Funk, Groove

Lin's System sündis 2009. aastal trombonist Eduard Akulini ja noore karismaatilise lauljatari Marilin Kongo eestvedamisel. Enamusel bändi muusikutest on jazzmuusika taust, selle peegeldust on kuulda ka nende omaloomingus. Bändi esimene singel 'Fighter' llmus 2010. aastal Julm Records plaadifirma alt.

Marilin Kongo - vokaal
Eduard Akulin - tromboon
Vladimir Wysotski - klahvpillid
Karl Kanter - kitarr
Kaarel Liiv - bass
Petteri Hasa - trummid

22 DJ Quest & DJ Sander Mölder
23 Lin's System

Pilet: EUR 7,00

03.04, pühapäev • kell 20
SELECTS: Anna Põldvee

Jazz

Pühapäeviti mängivad erinevad külalised Clazzis oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külallsteks on dj-d, muusikud, näitlejad, poliiltikud, melomaanid, džässieksperdid, avaliku elu tegelased - inimesed, keda ühendab armastus muusika vastu.

Sel korral on külaliseks džässlaulja ja muusikatäht Anna Põldvee. Anna Plõdvee on andekas lauljatar kelle muusikaline mitmekesisus avaldub koostöös erinevate eesti artistidega, kelle hulgast võib leida nii jazzilegend Tõnu Naissoo kui ka eesti klubimuusika lipulaeva Rulers of the Deep'i. Samuti lööb ta kaasa Vanemuise muusikalis "Evita".

Sissepääs TASUTA!

04.04, esmaspäev • kell 21
Dance With Me: Susanna Aleksandra Trio

Jazz, Swing, Bossa

Susanna Aleksandra ja Rain Rämmal kohtusid 2007. aastal, kui algas ettevalmistumine Rainbow jazz konkursiks. Hiljem jätkus tihe koostöö ning loodi bänd, millega on esinetud nii Soomes kui ka Hispaanias. Susanna kvintett keskendub pehmemale jazzile ning ka põhjamaise ehk nordic jazzi selgele ja puhtale harmooniale. Repertuaaris on nii jazzi klassikat kui ka oma seadeid tuntud lugudest - swingist ja bossast groove'ini. Trio koosseisus liitub Susanna ja Rainiga Ameerika Ühendrlikidest parit kitarrist Ted Parker.

Susanna Aleksandra - vokaal
Rain Rämmal - klaver
Ted Parker - kitarr

Sissepääs TASUTA

05.04, teisipäev • kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Denise Fontoura on tagasi! Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mllle üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Denise Fontoura Braslillastl Tema lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat Denise Fontoura koostööd erlnevast rahvusest muusikutega - Jei Virunurm kitarril, James Werts bassil nling Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilla muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv