HRG tellib Travelportilt universaalse rakendusliidese tehnoloogia- Universal API

30.04.2011
Langley, Ühendkuningriik, kevad 2011. Ülemaailmsele turismindusele äriteenuseid pakkuv ettevõte Travelport kinnitas 21.märtsil, et maailmaklassi reisiteenuste ettevõte Hogg Robinson Gupp (HRG) on sõlminud ülemaailmse lepingu tema valdkonnas juhtpositsiooni eviva universaalse rakendusliidese tehnoloogia kasutamiseks.

Travelporti poolt mullu septembris turule toodud universaalne rakendusliides (Universal API) on üleilmne piletimüügi süsteem (Global Distribution System – GDS), mis pakub esimesena reisibüroode klientidele võimalust otsida andmeid ja reisimisega seotud teenuseid mitmetest allikatest üheainsa portaali kaudu. Osana uuest lepingust saab HRG lisaks tavapärastele GDSi andmetele juurdepääsu täiendavale sisule odavlennufirmadelt ja kiirrongiliikluse operaatoritelt.

See lahendus, mis töötati Travelporti poolt välja vähendamaks tuntavalt aega ja raha, mis tema kliendid kulutasid IT-le, välistab HRG vajaduse pidada ja hallata mitmeid rakendusliidese ühendusi oma uue Super Platform arhitektuuriga.

„Travelporti rakendusliidese tugitiim tegi nii projekti plaanimise kui elluviimise etapis HRG meeskonnaga tihedalt koostööd ning me oleme väga rahul, kui sujuvalt see kõik läks,“ ütles Bill Brindle, HRG grupi turustus- ja tehnoloogiadirektor.

„Kasutades mitmete rakendusliideste asemel ühtainust lahendust, on HRG saavutanud oma klientide jaoks kiiresti lihtsa juurdepääsu laiaulatuslikule uuele infole. Me saame jätkuvalt broneerida seda täiendavat sisu oma tavapärase töövoo protsessi raames, nii et see on mõlemapoolne võit nii HRG-le kui meie klientidele.“

Sandra McLeod, Travelporti üleilmse raamatupidamise ja ettevõtte strateegilise arengu Vice President, lisas: „Oleme rõõmsad, et HRG on mõistnud meie uue universaalse rakendusliidese väärtust: see toestab vägagi meie järgmise generatsiooni tehnoloogia alusmüüri ning võimaldab hõlpsat juurdepääsu sisu ja funktsionaalsuse maailmasse väga lihtsal ja efektiivsel viisil.“

Travelportist

Travelport on laiapõhjaline äriteenuste ettevõte ning juhtiv oluliste tehingutöötluslahenduste pakkuja ülemaailmses turisminduses tegutsevatele ettevõtetele.

Travelport on esindatud 160 riigis, selles töötab ligikaudu 5400 töötajat ning 2009. aastal teenis ettevõte tulu 2,2 miljardit USA dollarit. Travelport hõlmab üleilmse piletimüügisüsteemi (GDS) äri, mille alla käivad ka Galileo ja Worldspani kaubamärgid; GTAd, juhtivat hotelli- ja maapealsete teenuste ülemaailmset mitmekanalilist pakkujat; ning rakendust Airline IT Solutions, mis majutab suuremate lennufirmade tegevuseks eluliselt tähtsaid rakendusi ning pakub neile äritegevuse ja andmete analüüsi lahendusi.

Travelport omab ka ligikaudu 48% ettevõttest Orbitz Worldwide (NYSE: OWW), mis on juhtiv ülemaailmne internetipõhine turismifirma. Travelport on eraettevõte, mille omanikuks on firmad The Blackstone Group, One Equity Partners, Technology Crossover Ventures ja Travelport Management.

Jälgi Travelporti säutsusid Twitteris siit: http://twitter.com/Travelport.

HRG-st

Hogg Robinson Group plc (HRG) on auhinnaga pärjatud rahvusvaheline reisiteenuste pakkumise ettevõte, mis tegutseb oma peakorteri kaudu, mis asub Basingstoke’is, Hampshire’s, Ühendkuningriigis. HRG asutati juba aastal 1845 ning praegu on tema ärihuvid seotud HRG täielikus või valitsevas omanduses olevate, firmareisteenuseid pakkuvate ettevõtetega 25 peamisel juhtival/kasvaval turul üle kogu Euroopa, Põhja-Ameerika ja Aasia Vaikse ookeani piirkonna, kusjuures teda toetavad lepingupartnerid Aafrikas, Lähis-Idas/Lääne-Aasias ja Ladina-Ameerikas. HRG üleilmne võrgustik ulatub praegu 120 riiki.

HRG filosoofia on keskenduda oma klientidele, tuginedes kolmele erinevale sambale: oma inimestele, oma tehnoloogiale ja oma laiale teenuste valikule. Ettevõttes töötab kogenud juhtkond ja vilunud operaatorid ning firma evib kindlat head mainet seoses tehnoloogiaga, mida ta ise majasiseselt välja töötab ja omab. Lisaks on HRG ainuke suur reisikorraldusfirma, mis pakub nii laiuti kui süvitsi tõeliselt mitmekesist teenuste valikut, mille seast leidub midagi igale kliendile ükskõik kust maailma otsast. Me pakume väärtust, kulude kokkuhoidu, efektiivsust ja innovatsiooni, tegemata ühegi arvelt neist kompromisse.

HRG klientide seas on väga erinevaid majandusvaldkondi esindavaid ettevõtteid, sealhulgas: autotööstus, pangandus ja rahandus, toiduainetetööstus, ajakirjandus ja meelelahutus, nafta- ja gaasitööstus, farmaatsiatööstus, jaekaubandus ja telekommunikatsioon.

http://www.travelport.com/ee/

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Riga LV-1010, Latvia

Riga LV-1010, Latvia

Saada e-mail

Uudiste arhiiv