Eesti suurim trummiorkester Trumm-It kutsub rütmipeole

07.06.2011
Laupäeval, 11. juunil toimub Vabaduse väljakul suur rütmipidu ja kontsert “Trumm-It show”. Koos külalistega Šveitsist ja Inglismaalt pakutakse publikule läbilõiget muusikamaailma muutnud rütmidest ja muusikastiilidest.

Päeva jooksul toimuvad erinevad rütmiteemalised töötoad ja võistlused. Soovijatele avaneb võimalus mängida nii aafrika trummidel, prügist valmistatud löökpillidel kui ka improviseerida koos tuntud eesti trummarite ja DJdega. Kauplus Muusik korraldab trummarite soolovõistluse, mille käigus saavad pealtvaatajad näha ja kuulda noorte eesti trummarite parimaid etteasteid.

Õhtune kontserdiprogramm algab kell 19 Bombillaze, Toe Tagi ja Massif Drum Offi etteastetega. Spetsiaalselt Trumm-It show’ks ehitataval laval, mis on oma erilise kuju järgi saanud nimeks „Võimas krabi“, näevad pealtvaatajat Eesti suurimat trummiorkestrit esinemas koos Malcolm Lincolni, Inglismaalt pärit professionaalse prügibändi, oma karjääri jooksul koos ÜROga alternatiivseid musitseerimisvõimalusi tutvustanud Weapons of Soundi ning Šveitsi trummijumala Jojo Mayeriga, kes liitus juba nooruses Monty Alexander Group’iga, on mänginud tähtsamatel Euroopa jazzfestivalidel ning musitseerinud erinevate legendaarsete jazzartistidega nagu Dizzy Gillespie, Nina Simone ja John Zorn. Trumm-It show lavastaja on tunnustatud teatrilavastaja Mart Koldits.

Uudiste arhiiv