Clazz Restoran & Club uudised 9. - 14. juuni

09.06.2011
Clazzi peakokk soovitab!

Head sõbrad!
Meil on suveterrass avatud. Eriliseks suviseks hõrgutiseks pakub Clazzi belglasest peakokk Emmanuel nii hõrku lõhet, et seda saab lausa lusikaga süüa!
Et kala tahab ujuda ka, siis see roog maitseb eriti hästi koos klaasi Nobilo Sauvignon Blanciga.
Tule nautima koos teiste ägedate inimestega!

09.06, Neljapäev • kell 22 / LIVE 23
Jazz With Me: Anneliis Kits, Indrek Varend, DJ Ecstatic

Groove, Nu-Jazz, House

Neljapäeva õhtutel segunevad Clazzis klassikaline jazz ja moodne elektroonika - sel korral souli, groove'i ja funki võtmes. DJ Ecstatic valib muusikat 22-04, kell 23:00 liituvad temaga Anneliis Kits (vokaal) ja Indrek Varend (saksofon)

Algus 22, live 23
Sissepääs TASUTA!

10.06, Reede • kell 22 / LIVE 23
It's About You: Laura Põldvere & Jürmo Eespere Kvartett
DJ Hannes Kalamäe

Jazz, Groove, Swing

Noorusele vaatamata on noor lauljatar Laura Põldverel juba rikkalik kogemustepagas. Esinemisi on tal olnud väga erinevatel lavadel – jazzklubidest Eurovisiooni lavani välja. Debüütalbumi repertuaariga moodustas ta 2008 ja 2009 aasta kahe eduka suveturnee tuumiku, kus Sven Lõhmuse poplood kõlasid Jürmo Eespere jazzilikes seadetes, saatjaks Rivo Tafenau ansambel. Aastatel 2004-2009 täiendas Laura Põldvere oma jazziteadmisi Bostonis Berklee College of Music’us mitmesugustel kursustel, õppis seal aasta ning veetis ka pool aastat Saksamaal Freiburgis Berklee’ sõsarkoolis vahetusüliõpilasena. Ameerika-periood avardas oluliselt lauljatari maailmapilti.

Praegusel eluetapil jätkab Laura oma muusikuteed nii pop- kui jazzlauljana. Esinemine suurtel lavadel ja suurtel popkontsertidel annab enesekindlust, jazz pakub aga põnevaid eneseteostuse võimalusi.

22 Laura Põldvere & Jürmo Eespere kvartett
00 DJ Hannes Kalamäe

Pilet 6.50 EUR

11.06, laupäev • kell 22 / LIVE 23
Ain't It Funky? Funkifize
DJ Sander Mölder

Soul, Groove, Funk

Funkfize on 7-liikmeline bänd, mille muusikud avavad läbi oma võtme funki laeka, kandes kuulajateni '70-'80ndatest pärineva funki kullafondi. Rütmilistele kitarri-, vaskpilli- ja basskäikudele ning trummiaktsentidele lisandub funkilik laulmisstiil. See muusika on mõeldud eeskätt tantsimiseks.

Funkifize kooseisu kuuluvad:

trumm - Caspar Salo
bass - Janno Trump
kitarr - Pent Järve
klahv - Mathei Florea
saksofon - Pille-Rite Rei
trompet - Tanel Kuusk
vokaal - Tuuli Rand

22:00 DJ Sander Mölder
23:00 Funkifize

Pilet 6.50 EUR

12.06, pühapäev • kell 21
SELECTS: Sander Mölder

Jazz

Pühapäeviti mängivad erinevad külalised Clazzis oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on dj-d, muusikud, näitlejad, poliitikud, melomaanid, džässieksperdid, avaliku elu tegelased - inimesed, keda ühendab armastus muusika vastu.

Sel korral valib muusikat värskelt EMA kompositsiooni eriala lõpetanud produtsent ja helilooja Sander Mölder on tuntud kollektiividest Cosmoskva ja State of Zoe.

Sissepääs TASUTA!

13.06, esmaspäev • kell 22
Dance With Me: Anna Põldvee Trio

Jazz

Anna Põldvee Trio repertuaari kuuluvad jazzstandardid, ladina-ameerika bossanovad, sekka ka omaloomingut. Solist Anna Põldvee on muusikalse hariduse omandanud Georg Otsa nimelises muusikakoolis, õppides jazzlaulu. Erinevate koosseisudega on Anna esinenud mitmetel Eesti jazzilavadel (Jazzkaar, Rainbow jazz, Tudengi jazz, Visoon), aga ka 2006/2008 aastal Arena Theater & Festspiel Hamburgis Saksamaal, muusikalis “Hair”. Annat saadavad Joel-Rasmus Remmel (klahvpillid) ja Peedu Kass (bass).

Sissepääs TASUTA!

14.06, teisipäev • kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jei Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv