Maasikafestival 2011

30.06.2011
Maasikafestival Ülemiste keskuse parklas on saanud igasuviseks oodatud sündmuseks. Eesti Maasikakasvatajate Liidu poolt 2. ja 3. juulil korraldatav festival toimub juba kuuendat korda.

Festivali pidulik avamine toimub laupäeval, 2. juulil, kell 12.00 suure showbaarmanide maasikakokteilide valmistamisega.

Kahel festivalipäeval on kavas hulgaliselt muusikat ja meelelahutust kogu perele – lavale astuvad ansambel Oort , 2011 aasta „Eesti Laul“ võitja Getter Jaani ning Mulgimaalt on kohale sõitnud paljud tantsu- ja lauluansamblid.

Laste jaoks on mõlemal päeval kohal lõbus kloun, esineb lasteteater Sõber, teha saab näomaalinguid ning visata suurt maasikat.

Maasikafestivalil 5 kilo maasikaid alates 1 sendist!

Mõlemal päeval korraldavatel oksjonitel läheb müüki 5 kilo maasikaid alghinnaga 1 sent. „Iga paari tunni järel toimub maasika oksjon, kus enampakkumisele tuleb kokku üle 100 kilo maasikaid.

Koostöös Mulgimaa esindajatega on sellel aastal esmakordselt korraldataval Mulgimaa teemalisel oksjonil päris õige Mulgi kuub, elamusterohke lennureis meie kauni Mulgimaa kohal ja palju muud Mulkide kingitusi nende varasalvest!

Festivalile saabub oma tooteid pakkuma üle 30 Eesti talu. Eelmisel aastal osteti Maasikafestivalil kahe päevaga rohkem kui 30 000 kilogrammi maasikaid.

Festival on avatud laupäeval ja pühapäeval kell 10.00-18.00.

Maasikafestivaliga lähemalt saab tutvuda www.maasikas.ee

skoor

1.0

Viimane kommentaar:

"555 (1.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv