Felix uudiskiri!

04.07.2011
Tee janule kiire lõpp!

Põltsamaa Jõhvikajook ja Mustika-õunajook on imehead janukustutajad kuumal suvel. Seepärast pani Põltsamaa Sinu lemmikmahlad kõrrega väikepakki! Põltsamaa uued kõrrejoogid teevad kiire lõpu ka suuremale janule!

Jõhvikajook »
Mustika-õunajook »

Kuidas oleks ühe pika suudlusega!

Põltsamaa veinid teevad järjest läbi uuenduskuuri ja nüüd on uus nägu ka meie Vaarikamusil ja Kirsisuudlusel.

Uued etiketid on pisut kelmikad, selged ja äratavad kindlasti poeriiulis tähelepanu. Samas hoiavad ühte joont Põltsamaa tavaveinidega.

Veinidele veelgi suurema tähelepanu saamiseks panime pudelitele kaela väikesed voldikud. Neis on 2 väga head kokteiliretsepti, mille järgi saab valmistada maitsva ja värskendava kokteili. Jagage neid retsepte ka oma sõpradele ja tuttavatele.

Kirsisuudlus »
Vaarikamusi »

TROPICAL KISS
3 osa Kirsisuudlust
1 osa apelsinimahla

Vala Kirsisuudlus jääga täidetud klaasi, lisa apelsinimahl. Serveeri värskete apelsini- ja laimilõikudega.

GINGER KISS
3 osa Vaarikamusi
1 osa Ginger Ale’i

Vala Vaarikamusi jääga täidetud klaasi, lisa Ginger Ale. Serveeri värskete vaarikate ja laimilõikudega.

Felix Kanasupp

Felix Kanasupp on hea, kerge supp, mis eriti sobilik laste maitsele. Supis on aedvilja, riisi ja kanafileed. Serveerige supp koos värske hakitud maitserohelisega ja röstitud saiaviiluga.

Supp on naatriumglutamadi ja säilitusainete vaba!!

Head isu!

Felix Kanasupp »

UUS Felix Special Parmesani – röstitud küüslaugu kaste

Special kastmete sarjas on 3 väga kaasaegset ning trendikat kastet- Mango-tšilli, Pesto ja Ürdi-Balsamico. Mango-tšilli on piisavalt magus ning huvitavalt vürtsikas. Pesto kastme näol on tegemist tuntud maitsega, mis sobib imeliselt kas salatite või pastaroogade peale. Ürdi-Balsamico kaste on samuti juba eestlaste jaoks tuntud maitse ning parim kas salatite peale või wokiroogade maitsestamiseks.

Sellel suvel rikastab meie sortimenti uus toode Felix Special Parmesani – röstitud küüslaugu kaste, mis on juustuselt kreemjas ja sobib suurepäraselt suviste salatite maitsestamiseks.

Lõbusaid toiduelamusi!

Felix Special Parmesani »

Põltsamaa Fest 2011 OOPERIGALA

30. juulil toimub Põltsamaa lossihoovis Suur galakontsert ooperiklassikast - Põltsamaa Fest 2011 Ooperigala. Lavale astuvad Vanemuise teatri sümfooniaorkester ja Eesti Rahvusmeeskoor, dirigendiks loomulikult Eri Klas.

Kontserdi juht "ooperiliteratuuri elav leksikon" Arne Mikk on kokku pannud kava, mis seob endasse suure osa ooperiklassika legendaarseid aariad, koore ja avamänge. Solistideks Moskva Novaja Opera tähed Galina Koroleva, Vassil Ladjuk ja Aleksei Tatarintsev ning Vanemuise raskekahurvägi Valentina Kremen, Carmen Puis ja Atlan Karp.

Kavas palad ooperitest: Carmen, Sevilla habemeajaja, Vikerlased, Talupoja au, Tannhäuser, Lendav hollandlane, Jevgeni Onegin, Padaemand, Othello, Rigoletto, Trubaduur, Traviata.

Loe lähemalt»

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Põltsamaa, Jõgevamaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv