Clazz Restoran & Club uudised 16.-20. september

16.09.2011
Clazz ootab sind ikka ja jälle endale külla, soovides üllatada suurepäraste elamustega, mida heldesti pakub õhtune elav muusikaprogramm ning vastupandamatu Clazzi fusion-köök.

16.09, reede kell 22 / LIVE 23
It's About You: Bang Bang / DJ Erkin Antov

Jazz, Groove, Soul

Noortest kirglikest muusikutest koosnev bänd teeb kummarduse Roisin Murphy muusikale, sekka ka muud tänapäevast ja põnevat. Muusikas kohtuvad pop, jazz ja indie. BangBang astub seekord lavale koosseisus Anna Põldvee (vokaal), Tarvi Kull (klahvpillid), Laur Joamets (kitarr), Kaarel Liib (bass) ja Kaspar Kalluste (trummid).

22 DJ Erkin Antov
23 Bang Bang

Pilet 6.50 eur

17.09, lauäev kell 22 LIVE 00
The DO - Drummie & Orav

Disco, Funk, Groove

Tunnustatud melomaanid, promootorid, raadiohääled ja DJ-d Drummie & Orav on kõrvaklappe jaganud juba pea 15 aastat. Vahetanud kohti, stiile ja kahtlemata ka klappe. Samas pole nagu midagi muutunud. Nii et jätame hüperboolid ja haibi koju ning võtame kaasa kotitäie parimaid kaheteisttolliseid vinüülplaate. On discot, on souli, on seda, mida teate kõik, ja seda, mida ainult nemad. On tantsimiseks, on kuulamiseks, on nautimiseks! Do the DO!

Diskokuulid lähevad keerlema kell 22 ning nagu igale diskopeole kohane, jagame sel õhtul erijoogina salakavalat Viru Valge diskobooli - klaasikese saab lunastada vaid 2€ eest!

Pilet 6.50 eur

18.09, pühapäev kell 22
SELECTS: Sander Mölder

Jazz

Pühapäeviti mängivad erinevad külalised Clazzis oma plaadikogust hoolikalt valitud muusikat. Külalisteks on dj-d, muusikud, näitlejad, poliitikud, melomaanid, džässieksperdid, avaliku elu tegelased - inimesed, keda ühendab armastus muusika vastu.

Sel aastal Muusikaakadeemias kompositsiooni eriala lõpetanud produtsent ja helilooja Sander Mölderi muusikaline teekond algas 1995. aastal, kui ta liitus Saaremaa Poistekooriga. Järgmisel aastal astus ta muusikakooli tšello erialale. 2002. aastal liitus Sander nu-jazz-funk grupiga Cosmoskva, umbes samal ajal algasid ka katsetused ise arvutiga muusikat luua. Hetkel tegutseb Sander aktiivselt DJ-na ja loob muusikat bändile State of Zoe.

Sissepääe TASUTA!

19.09, esmaspäev kell 22
Blue Monday Blues: Andres Roots Roundabout

Blues

19. septembril esineb Clazzi Blue Monday Bluesil ansambel Andres Roots Roundabout koosseisus Andres Roots (kitarr), Martin Eessalu (kitarr), Raul Terep (trummid) ning äsja suupillikonkursil Baltic Nordic Open hõbemedali võitnud Indrek Tiisel (suupill, laul).

Septembris peaks poodidesse jõudma ka bändi kauamängiv "Leigh's Spider Jam", kus lisaks eelpoolmainitutele teevad kaasa veel Briti laulja Leighton "L.R." Phoenix, USA mandoliinimängija Bert Deivert ja kodumaine klahvpillivirtuoos Ahti Bachblum.

Sissepääs TASUTA!

20.09, teisipäev kell 22
Brazilian Night: Denise Fontoura Band (BRA / EST)

Brasiilia rütmid, Latin jazz

Tõenäoliselt on tegu kõige kuumema peoga teisipäevases Tallinna öös, mille üheks tõmbenumbriks on kindlasti tõmmunahaline samba-, salsa- ja jazzilauljatar Brasiiliast – Denise Fontoura! Denise lauljakarjäär sai alguse kauges Rio de Janeiros, alates 2008. aastast elab ta aga Eestis ja teeb edukat koostööd erinevast rahvusest muusikutega - Jason Virunurm kitarril, James Werts bassil ning Dmitri Nikolajevski trummidel. Bändi ettekandes domineerib autentne Brasiilia muusika koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Sissepääs TASUTA!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Ütlemata toredad ja sõbralikud teenindajad, soe ja hubane õhkkond, keelt allaviivad toidud, säravad isiksused, haaravad ja meeliülendavad... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv