Oktoobrikuus on Estonian Airi lennukite pardal restorani Dominic menüü

04.10.2011
Terve oktoobrikuu vältel serveeritakse Estonian Airi Premium klassi reisijatele restorani Dominic kokkade koostatud pardamenüüd, kus peakokk Allar Oeselg on menüüs ühendanud klassikalise Euroopa köögi ning uued Põhjala köögi suunad.

13. oktoobril toimub gurmeelend liinil Tallinn-Pariis-Tallinn, kus serveeritakse spetsiaalselt antud reisiks restoranis Dominic valmistatud toitusid. Lennul serveerib roogasid peakokk Allar Oeselg isiklikult, kes esitleb oma nägemust toidu valmistamise põhimõtetest ja huvitavatest nüanssidest.

Premium klassi reisijatele lendudel pakutav menüü sõltub lennu pikkusest. Näiteks on menüüs coq au vin (veinis hautatud kana) karririisi ja parmesaniga, Itaalia salat penne, kanafilee ja tomatitega, magustoiduks mascarponekreem virsiku ja kaeraküpsistega, šokolaadikreem kirsikompotiga jpm.

Estonian Air peab oma uues arengustrateegias muu hulgas oluliseks Eesti toidu ja Eesti kokkade oskuste esitlemist. Restoraniprojekt on ellu kutsutud selleks, et tutvustada Eesti restoranide kõrget taset nii eestlastele kui ka Eestit külastavatele välismaalastele. Estonian Air loodab sellega muuta lennureisi klientidele meeldejäävaks, pakkuda maitseelamusi, muuta menüü mitmekesisemaks ja tutvustada Eesti kokkade erinevaid lähenemisi toidu valmistamisel nii maitsete kui ka toorainete osas.

Piletid 13. oktoobril toimuvale gurmeelennule on saadaval kõigis Estonian Airi müügikanalites.

Lisainfo ja piletid aadressilt http://estonian-air.ee/et/eripakkumised/estonian-airi-lennurestoran/ ning www.estonian-air.ee, Estonian Airi klienditeenindusest telefonil 16 101 ja reisibüroodest.

skoor

4.3

Viimane kommentaar:

"Minu jaoks alati esimene valik, kui on vaja kuskile lennata. Kodumaisega ikka parem reisida :) Pole kordagi pidanud kurtma lendude... (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv