Tormis on kergemalt kannatanud kokku 14 inimest

09.01.2005
TALLINN, 9. jaanuar, BNS - Ööl vastu pühapäeva ja pühapäeval Eestit tabanud tormis on kergelt kannatada saanud 14 inimest, raskemalt vigastatuid praegustel andmetel ei ole.
Valitsuse kriisireguleerimiskomisjoni andmeil sai Suure- Jaanis päästetööde käigus vigastada üks päästeteenistuja. Pärnu- ja Läänemaal on alajahtumise tõttu kannatada saanud 12 inimest ning üks inimene sai vigastada Tartus Tähtveres lahti tulnud katuseplekist.

Haapsalu Holmi poolsaarelt leidsid üleujutatud maju kontrollinud päästetöötajad voodihaige alajahtunud vanainimese, kellele vesi toas voodisse loksus. Vanainimene viidi Haapsalu haiglasse, kus tema olukord juba normaliseerub.

Siseministeeriumi pressiesindaja ütles BNS-ile, et komisjonil pole andmeid, et inimesed oleksid raskelt kannatada saanud.

Inimesi tuli evakueerida Pärnu rannapiirkonnast, Pärnumaalt Häädemeestest ja ka Munalaiult, kus 20 inimest otsustas siiski saarele jääda, sest neil on vett ja toitu piisavalt, samuti Haapsalust.

Kriisireguleerimismeeskonna teatel on inimesed mitmes maakonnas rannikualadel jäänud veevangi.

Valitsuse kriisireguleerimismeeskond jätkab nii ööl vastu esmaspäeva kui ka esmaspäeval olukorra jälgimist ja tekkinud probleemide lahendamist.

Baltic News Service

Uudiste arhiiv