Majutuse broneerimiseks uus kodumaine portaal

15.11.2011
Turismiweb avas 11.11.2011 uue veebilehe Bookit.ee, kus on võimalik broneerida majutust igasse Eestimaa piirkonda.

Otsingus kuvatakse erinevate Eesti majutusettevõtete pakkumisi ööbimiskoha leidmiseks. Uuest Eestimaisest majutuse online broneeringukeskkonnast leiad suure valiku majutusvõimalusi hotellitoast kuni puhkemajani, motellitoast kuni turismitaluni.

Keskkonna kasutamine on tasuta ning toimib hetkel eesti ja inglise keeles.

Turismiwebi tegevjuhi Mario Pruuli sõnul eelistab tänaseks suur osa sise- ja välisturistidest puhkuste ja reiside planeerimiseks just online broneeringuid. Otsing annab võimaluse võrrelda soovitud piirkonnas pakutavate majutusvõimaluste hindu ja tingimusi. Peagi lisanduvad ka erinevad majutuspaketid ning keskkonna kasutajatel on võimalus broneerida eriti häid hooaja majutuspakkumisi. Mario Pruul lisab, et tegemist on mugava ja lihtsalt kasutatava turvalise broneeringukeskkonnaga, mida Eesti majutusasutused on ammu vajanud ning usume, et keskkonnast saab oluline täiendav müügitugi Eesti majutusasutustele.

Olenevalt majutusfirma poolt kehtestatud maksetingimustest, on majutuse broneeringu eest võimalik tasuda internetipanga kaudu, arve alusel ülekandega või majutusasutuses kohapeal. Samuti on võimalik ka krediitkaardiga broneeringut garanteerida. Broneeringu teostamise järgselt saab broneerija oma e-mailile broneeringu kinnituse, mis sisaldab kogu broneeringut puudutavat infot ja tingimusi.

Majutuse online broneeringukeskkond asub aadressil www.bookit.ee

Oma kümne tegutsemisaasta jooksul on Turismiweb.ee viinud omavahel kokku tuhandeid sise-ja välisturiste Eesti turismiettevõtetega.

Uudiste arhiiv