Etenduse enneolematu edu

16.06.2003
Maie ja Valduri üleriigiline kontsertetendus "Ämmad-äiad oi-oi-oi!" on saavutanud rahva seas suure populaarsuse, meelitades igale etendusele hulgaliselt nii vanu kui ka noori.

"Haapsalus oli lossiplats pungil täis," ütles etenduse näitejuht Eino Baskin. "Inimesed seisid üksteise kõrval nagu laulupeo ajal." Baskini sõnul on rahvale selliseid etendusi väga tarvis.

Juba kasumis
Kontsertetenduse produtsent Arne Valmis ütles, et seni pole veel täpseid andmeid, kui palju pileteid müüdud on, kuid tema hinnangul on seal rahvast rohkem käinud, kui kunagi varem säärastel üritustel.
Valmis lisas, et kuigi tuur on alles poole peal, on see ennast rahaliselt juba ära tasunud.
Produtsendi sõnul meeldib vaatemäng rahvale ilmselt seetõttu, et seal löövad kaasa väga head näitlejad, kellest parim on Ita Ever. Suure edu tagas Valmise sõnul ka see, et etenduse lavastas Eino Baskin.

"Mind on väga raske naerma ajada, aga selle etenduse puhul naersin ikka südamest," lausus Valmis.
Baskini sõnul on edu saladus selles, et igale maitsele pakutakse midagi.
"Väga palju on neid, kes lähevad just Ita Everit vaatama," ütles Baskin. "Igale maitsele on midagi " kontserdile tuleb 80-aastane vanamemm koos lapselastega."
Etenduses Valduri osa mängiva Madis Millingu sõnul on aga edu pant selles, et inimesed tunnevad tegelaskujudes ära oma tuttavaid.

Oodata on järge
"Igal ühel meist on mõni sugulane, tuttav või naabrinaine, kes on täpselt samasugune nagu Maie ja mõni naabrimees, kes on täpselt nagu Valdur," ütles Milling.
Suure edu tõttu on Maie ja Valduri seiklustele järge oodata juba augustis.
Valmise sõnul tuleb etendusse juurde uusi tegelasi.
"Võin öelda, et peategelane on Peeter Oja ja etenduse nimeks "Pulmapaanika". Aga Maie ja Valdur on muidugi ka kogu aeg kohal."

EPL

Uudiste arhiiv