Rakvere Teateri sünnipäeval jagati kolleegi- ja publikupreemiaid

25.02.2013
Ühes Eesti Vabariigiga tähistas 24. veebruaril oma sünnipäeva ka Rakvere Teater. Peopäeva raames tunnustati töökaaslasi möödunud aasta silmapaistvamate tegude, rollide ja saavutuste eest traditsioonilise raudnaelaga. Samuti kuulutati välja publikuhääletuse tulemused parima Rakvere Teatri lavastuse, naisnäitleja ja meesnäitleja valimisel.

Ligi tuhande osalejaga küsitluse tulemusel osutus publiku lemmikuks naisnäitlejaks Ülle Lichtfeldt, hinnatuim meesnäitleja oli Tarvo Sõmer ning parimaks lavastuseks tunnistati „Armastus tööpostil“. Kõigi hääletanute vahel loositi priipääsmed uuslavastustele “Suvi ja suits”, “8 armastavat naist” ja “Leegionärid”. Õnnelikeks võitjateks osutusid Kristjan Pärna, Maire Noormägi ja Elle Ardel.

Kolleegide hinnangul on 2012. aasta tööde põhjal parim naisnäitleja Tiina Mälberg osatäitmiste eest lavastustes „Hullumaja suvepäevad Vaino Vahingu ainetel“ ja „Armastus tööpostil“

Meesnäitlejatest oli töökaaslaste seas teist aastat järjest hinnatuim Velvo Väli, rollide eest lavastustes „Armatus tööpostil“, „Uurimise all“ ning „Dõmdõdõmm ja võluraamat“

Lemmiklavastajaks hääletati Urmas Vadi („Hullumaja suvepäevad Vaino Vahingu ainetel“).

Parima kunstniku preemia võitis lavastusele “Hullumaja suvepäevad Vaino Vahingu ainetel” kujunduse loonud Laura Pählapuu.

Hinnatuimaks etendust teenindavaks kolleegiks osutus kostümeerija Kaja Kupp, parim etendust ettevalmistavav töötaja on lavastusala juht Tiit Kalm, lemmik teenindaja on Külliki Koulen ning korraldajatest sai enim hääli projektijuht Heigo Teder.

Juba mitu aastat antakse preemia ka kategoorias “Lihtsalt imeline”. Seekord pälvis selle Tarmo Kesküll arvukate muusikaliste kujunduste eest lavastustele.

73 aastane Rakvere Teater tänab kõiki publikuküsitluses osalejaid ja soovib teatrirohket kevadet!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv