Rakveres taasavati uisusõpradele liuväljak

26.02.2013
Koolinoortest entusiastite eestvedamisel ja Rakvere linna ning spordikeskuse kaasabil on eilsest taasavatud Rakvere staadioni juures uisuplats.

Vahepealsed sulailmad tegid talve alguses hoogsalt ettevalmistustöid alustanud jäämeistritele tuska, ent nüüdseks on olukord paranenud sedavõrd, et viimaste nädalate külmakraadid lubavad siledaks kasvatatud jääkihist rõõmu tunda.

"Tänavune talv on olnud üllatavalt vaenulik jääplatsi rajamiseks - temperatuur kõikus vahepeal mõne külma- ja paari-kolme soojakraadi vahel," tõdes üks suure vaeva nägijatest, Sander Kütt. "Aga mis seal ikka - ootame nüüd kõiki uisutama."

Spordikeskus pakub ühtlasi soovijatele võimalust laenutada kasutatud uiske, ühe uisupaari laenutuskorra eest tuleb välja käia ühe euro. Uusi uiske saab linnarahvas rentida kauplusest Rix Ratas.

"Ootame kõiki uisusõpru juhust kasutama, sest peagi lubatakse taas sulailmu. Mis muud kui kiiret reaktsiooni ja libedat uisku," lausus spordikeskuse direktor Marti Kuusik.

Uisuplats on õhtusel ajal valgustatud. Uiske saab laenutada spordihalli lahtiolekuaegadel tööpäeviti vahemikul kella 9-22 ja laupäeviti-pühapäeviti kella 9-21.

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv