Perepäev «Vitamiinide plahvatus» Miia-Milla-Manda muuseumis

24.10.2013
26. OKTOOBRIL toimub Muuseumis Miia-Milla-Manda perepäev „Vitamiinide plahvatus“. Seekord räägime, kuidas kasulikult ja maitsvalt vitamiinid purki panna, et oleks hea talvel energiavarusid täiendada. Uurime, mida lisaks tervisliku ja vitamiiniderohke toidu söömisele veel teha tuleks, et terve püsida. Selleks teeme koos sügis-fitnessi, mis toob meile palju energiat ja rõõmu. Muuseumimajast astub läbi ka Sõber Siil, kellega koos vitamiinide ja seente otsimismänge mängida, uusi teadmisi saada ning meisterdada! Lisaks toimub muuseumis Galina Troitskaja siilikogu näitus.

Meie erikülalised on arstid-konsultandid Role Kliinikust, kes räägivad õigest toitumisest ning sellest, kuidas haigusi ennetada, parandada üldfüüsilist vormi, oma kaalu kontrolli all hoida ja saavutada tugev tervis. Loengud peab nii eesti kui ka vene keeles Gilja Melamed (Role kliiniku peaarst-konsultant). Vestlusringis osalevad veel Dzidra Mäesalu (arst-konsultant) ja Ele Nurme (büroo juht).

Olete kõik oodatud!

Perepäeva „Vitamiinide plahvatus“ kava leiad SIIT!

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga tore teenindus.Lastele meeldis seal mängida.Kohvik oli ka nagu muusium.Väga meeldiv.Kes pole seal käinud soovitan minna. (5.0)" Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv