Uus aasta tõi spordikeskusesse uued hinnad

03.01.2014
Rakvere spordikeskuses hakkas alates 1. jaanuarist kehtima uus hinnakiri, mis peaks erinevate teenuste tarbijaid positiivselt üllatama.

Näiteks on nii Rakvere spordihalli kui ka Rahu halli sportmängude saali kasutajatel võimalik päeva esimesse poolde, ajavahemikku kell 9-15 jäävaid treeningaegu üürida nüüdsest poole soodsamalt.

Kergendust võivad tunda samuti jõusaali kasutajad - oluliselt soodsamaks läks täiskasvanu kuupilet, mis maksab senise 32 euro asemel 20 eurot. Õpilaste ja pensionäride kuupileti saab alanud aastal soetada 15 euroga.

Mugavat võimalust erineva suurusega ürituste, nagu koolitused, nõupidamised jms. läbiviimiseks pakub Rakvere spordikeskus ka ruumide rentimisel. Rentida saab muu hulgas nii spordihalli valgusküllast galeriid, mis oli seni minigolfiradade tõttu hõivatud aga ka õppeklassi, väikest nõupidamiste ruumi jne.

Kõikide ürituste toitlustamist on võimalik tellida kohapealt, Rakvere spordihalli "Spordikohvikut" rentivalt U & K Toiltustus OÜ-lt.

Spordikeskuse teenuste hinnakirjaga ja selles sisalduvate soodustustega saab lähemalt tutvuda veebilehel http://www.rakverespordikeskus.ee

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga ilus linn on Rakvere! (5.0)" Anna hinnang

Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere, Lääne-Virumaa

Saada e-mail

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Uudiste arhiiv