Juubeliaasta värsked uudised Kalev SPA-lt

06.01.2016
Kalev Spa Hotell & Veekeskus - Tallinna südames asuv kaasaegne, mugava asukohaga spaahotell ja populaarne veekeskus rikastab tallinlaste ja linna külaliste lõõgastavat ja aktiivset puhkust läbi erinevate heaoluteenuste.


VEEKESKUSE JA SPORDIKLUBI UUED LAHTIOLEKUAJAD ALATES 04.01.2016

Kalevi veekeskuses saab alates 04.01.2016 ujuda, sportida ja lõõgastuda lausa tunni võrra kauem! Perioodil 04.01-31.05.2016 on veekeskus avatud E-R 06.45-22.30 ja L-P 08.00-22.30. Piletite müük ja sissepääs kuni 21.00.


SPORDIKLUBI KÜLASTAJALE!

Alates jaanuarist uuendas Kalev Spa Spordiklubi treeningplaani - esmaspäeva ja kolmapäeva õhtuste Bosu-Fit tundidega alustatakse 15 minutit hiljem, kell 17.30, et kõik soovijad peale tööd trenni jõuaksid.
Kellel pole siiani olnud võimalust proovida populaarset Jumping´ut, siis lisatund hakkab toimuma reedeti kell 12.00. Nüüd saavad hüpata ka kõik hommikuse kuupääsme omanikud!
Kalev Spa treenerid aitavad meeleldi Teil leida sobiliku treeningukava ja -stiili. Tutvu põnevate personaaltreeningutega ja treeni teadlikult!

TÄISKASVANUTE UJUMISKURSUSED

Uued täiskasvanute ujumiskursused nii algajatele kui ka edasijõudnutele alustavad taas juba 12. jaanuaril treener Julia Kurbat'i juhendamisel. Õppida pole kunagi liiga hilja!

VAATA LÄHEMALT SIIT!







ILUKESKUSE ERIPAKKUMINE

Avastage oma jalgade eest hoolitsemiseks kõige meeldivam ja tõhusam viis!
Ostes jaanuarikuus Alessandro Pedix MarinaVital® Classic jalahoolduse 60 min 42 €, kingime lisaks 15-minutit käte parafiinihooldust (väärtuses 15 €).

BRONEERI SIIT!.

Peale selle on ilukeskuses kõik ilutooted jaanuaris 10% soodsamad!









RESTORANIS LINDA ON PÄHKLI- JA MANDLIKUU!

Restoran Linda ootab Teid lõunale, õhtusöögile, kohtumistele või niisama
meeldivalt aega viitma!
Maitsemeeli paitavad muuhulgas:
* Kanasalat pistaatsiapähklipestoga
* Küpsetatud seafilee, pähkli-karrikastme, köögiviljade ja pariisi kartulitega*
* Tosca kook
* Maasika-pähklismuuti

*müügil ainult a’la carte restoranis Linda ja Kalev Spa lobby baaris


LÕÕGASTAV MASSAAŽIPAKETT KALEV SPA HOTELLIS

Massaažinautleja puhkus Kalev Spa's on igati kosutav – Teid ootab õdus tuba mugava voodiga, professionaalse massööri soojad käed, veekeskuse mitmed massaažidüüsid koos hinge kosutavate saunadega. Magusa öö järgne hommik saab kroonitud kuningliku hommikusöögiga!

LISAINFO JA BRONEERIMINE SIIT!

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv