Erinevate Tubade Klubi avatud ka suvel!

03.05.2017
Esmakordselt on Erinevate Tubade Klubi avatud ka suvel. Möödunud suvedel oleme pühendanud oma päikesepaitselised päevad ruumide ja tehniliste võimaluste parendamisele. Sel aastal otsustasime, et suudame kvaliteedi tõstmise kõrval olla ka edukad võõrustajad!

Erinevate Tubade Klubi on ainulaadne ruumistik kultuurisündmustele ja formaalsetele kohtumistele, avalikele ja eraviisilistele. Tegutseme võõrustajatena Tallinnas alates 2013. aastast ja Tartus alates 2016. aastast.
Meie ruum, teenused ja tehnilised lahendused toimivad ühtse tervikuna. Klubis on integreeritud ja töövalmis multimeediapark esitlustehnika, telestuudio, kontserttehnika ja interaktiivsete erilahendustega. Seadmete taga tegutsevad inimesed, kes oskavad need külaliste ja esinejate heaks kasulikul moel tööle panna. Kvaliteedi tagamiseks teevad meie külaliste ning mees- ja naiskonnaga igapäevaselt koostööd klubi partnerid-asutajad Johannes Veski ja Eero Järviste.

Juhtub harva, kui rendime klubi ruume mitme sündmuse jaoks paralleelselt. Privaatsus on meile sama oluline kui Teile - sellest lähtuvalt reserveerime Teile oluliste sündmuste puhul kogu klubi, ühes sellega kogu oma tähelepanu.

Lisahoogu suvistele sündmustele lisab meie Suvine Soodustus (10.06.2017 - 30.08.2017):

Päevapakett / 8h
* Suur saal + Väike saal
* 47” ekraanid sektsioonides + vokaalhelivõimendus * 3 × 5 m projektsioonsüsteem pealaval
* kantavad ja käsiraadiomikrofonid (kuni 4 tk)
* Tehniline tugi (algseadistus)

1 päev 950 eur + km
2 päeva 1700 eur + km
3 ja rohkem päeva 2400 eur+km

Soodustus tavahinnakirjast
1 päev - 15%
2 päeva -20%
3 ja rohkem päeva - 25 %

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Uudiste arhiiv