Pärnu kesklinna tuleb täiskasvanute diskoklubi

10.08.2005
Ülehomsest ootab külastajaid Hommiku 3 asuvas Blauhausis avatav ööklubi Bravo, mis programmijuht Kristo Klemmi sõnutsi on mõeldud inimestele 21. eluaastast alates.

“Meie soov on lihtsalt see, et tegu oleks täiskasvanutega,” ütles Klemm ega välistanud üle 50aastaseid klubiskäijaidki. Eriõhtuid noorematele ta ette ei näe.

80ruutmeetrist tantsupinda hakkavad ääristama pehmed istumisnurgad, pikk valge baarilett, lava ja seina sisse ehitatud diskoripult.

Kõlarid ja kõige eredamad valgusvihud suunatakse tantsupõranda keskele. Sellega loodab klubi saavutada meeldiva elamuse tantsijatele ja vältida olukorda, et lärm istujaid rääkimast segaks.

Kokku on klubis istumissektoreid kolm, kaks neist asuvad vahetult tantsuplatsi ääres, kolmas kaugemal nurgas.

“Eks see mingis mõttes vipp-nurgake ole,” tõdes Klemm ja lisas, et koht on vaiksemaks paigaks mõeldud kõigile külastajatele.

Bravo muusikavalik ulatub põhiliselt 1980ndate hittidest praegu poppide tantsulugudeni. Klemmi kinnitusel jäävad programmist kindlasti välja trance- ja üldjuhul hip-hop-muusikagi.

Kaks korda kuus kohtab klubi laval põhiliselt Eesti artiste. Klemmi sõnutsi keskendutakse kohalikule kvaliteetmuusikale, näiteks tõi ta Smilersi ja Inese. Esinejatega õhtutel võib klubipileti hind kerkida 150 kroonini.

“Kindlasti mõtleme soodusõhtute peale, aga praegu on vara midagi lubada,” rääkis Klemm. Alati saab soodustusi klubikaardiga, mille saamiseks tuleb kohapeal täita selleks otstarbeks koostatud blankett.

Bravo ülehomset avamisõhtut juhib tuntud telenägu Alex Lepajõe. Rahvale esinevad Peeter Jõgioja ning Kalev Kose tule- ja trummi-show’ga. Pilet maksab 100 krooni.

Ööklubi Bravo on lahti neljapäevast laupäevani, reedel-laupäeval kella 23st hommikul nelja-viieni, neljapäeviti avab klubi uksed tund aega varem.

Pärnu Postimees

Uudiste arhiiv