Kärme Küülik

Tallinn, Harjumaa

pisteet

1.0

Latest review:

"Teeninus väga halb. Tellisin toiduks küüliku kõhu ja koiva+lõkkekartul 16 eur, abikaasale Iberico põrsas, lõkkekartul 18 eur. Ma ei tea... (1.0)" Arvioi

Tallinn, Harjumaa

Lähetä sähköposti

Kärme Küülik / Galleria

Lähetä sähköposti

Arvioi

Arvostelut

Külli Karik
Arvio: 1.0

Teeninus väga halb. Tellisin toiduks küüliku kõhu ja koiva+lõkkekartul 16 eur, abikaasale Iberico põrsas, lõkkekartul 18 eur. Ma ei tea kuidas nad suutsid küüliku rasva sees ujuma õpetada, aga see toit oli väga-väga vastik. Soola oli üleliia, küüliku küljeliha sisse oli pakitud mingid juurviljad, värsket salatit praele juurde ei pandud, söök nägi valja nagu pruun sitahunnik( ütleks Gordon Ramsay selle peale) . Salatit küsisin ise juurde, õnneks toodi. Mehe kommentaar- See udupeen siga oli osaliselt üleküpsetatud ja maitsetu, kustukumm. Ei soovitaks kellelegi sellist toiduelamust. Positiivne on ainult pizza. Vanem teenindaja käis morni näoga ringi, palusin tal rõõmsamalt teenindada, ütlesin, et anname DIP-i ka , aga suhtumine ei muutunud. Ei olnud tore elamus Haapsalu nimekamas restoranis(pigem söökla). Toidud ja hinna suhe ei ole ok. Sööklatoitu müüakse restorani hindadega. Mitte et mul rahast oleks kahju, aga ma oskan ka kodukokana paremini süüa teha. (16.08.2022) (17.08.2022)

Külli Karik
Arvio: 1.0

Teeninus väga halb. Tellisin toiduks küüliku kõhu ja koiva+lõkkekartul 16 eur, abikaasale Iberico põrsas, lõkkekartul 18 eur. Ma ei tea kuidas nad suutsid küüliku rasva sees ujuma õpetada, aga see toit oli väga-väga vastik. Soola oli üleliia, küüliku küljeliha sisse oli pakitud mingid juurviljad, värsket salatit praele juurde ei pandud, söök nägi valja nagu pruun sitahunnik( ütleks Gordon Ramsay selle peale) . Salatit küsisin ise juurde, õnneks toodi. Mehe kommentaar- See udupeen siga oli osaliselt üleküpsetatud ja maitsetu, kustukumm. Ei soovitaks kellelegi sellist toiduelamust. Positiivne on ainult pizza. Vanem teenindaja käis morni näoga ringi, palusin tal rõõmsamalt teenindada, ütlesin, et anname DIP-i ka , aga suhtumine ei muutunud. Ei olnud tore elamus Haapsalu nimekamas restoranis(pigem söökla). Toidud ja hinna suhe ei ole ok. Sööklatoitu müüakse restorani hindadega. Mitte et mul rahast oleks kahju, aga ma oskan ka kodukokana paremini süüa teha. (16.08.2022)

Kaikki katsoivat "Kärme Küülik" katsoivat myös