Umami Resto

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Umami Resto / Tutvustus

Umami on inimese viies maitsemeel, mis kokkuvõtvalt tähistab rikkalikku maitsenaudingut

1. Umami restoran on kahe “toiduhullu” Janno Lepiku ja Kristjan Peäske teiseks toidukohaks. Meie kireks on värvirikas toit, valmistatud kvaliteetsest, värskest ja hooajalisest toorainest. Toitu tehes loeb armastus, mitte peenutsemine, seeläbi pakume ausaid ja lihtsaid, kuid maitserikkaid roogasid. Oleme lihtsad, aga isikupärased. Teeme järjepidevalt koostööd kohalike talumeestega, kuid rõõmuga lisame gastronoomilisele kogemusele särtsu ülemere eksootikaga.

2. Meie joogivalik pretendeerib valiku laiuse asemel originaalsusele. Värskelt pressitud mahladest käsitööõllede, hoolikalt valitud veinide ning kohapeal valmistatud napsudeni leiame sobiva ka valivaimale maitsele. Käsitööõlle sõprade rõõmuks pruulime me isegi oma õlut!

3. Meie juures on lapsed alati teretulnud, nemad on meie tulevik. Nii ongi! Lapsed väärivad head toitu. Selleks, et väikestel põnevam oleks, on neid ootamas teise korruse mängutuba ning hoovipealne liivakast.
Loomulikult oleme loonud ka maitsva lastemenüü! Naeratavaid vinkusid meilt ei leia, teenindajad naeratavad aga alati!

Kujutle ennast sulnil suveõhtul istumas sõbralikus hoovis mõnusa muusika, suud vesistava söögi, ägedate jookide ning heade sõprade keskel. Täpselt selline ongi Umami!

Umami Resto / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega