Vene Kultuurikeskus

Tallinn, Harjumaa

skoor

-

Ole esimene, kes lisab kommentaari Anna hinnang

Tallinn, Harjumaa

Tallinn, Harjumaa

Saada e-mail

Vene Kultuurikeskus / Tutvustus

Munitsipaalasutusena loodi Vene Kultuurikeskus veebruaris 2001.a. Käesoleval ajal tegutseb VKK-s ligi 30 erizanrilist loomingulist koori-, vokaal-, draama-, koreograafia- ja muud kollektiivi.

Selles majas arendab oma tegevust kultuurirahvaülikool vene kogukonnale hästi tuntud filoloogiadoktor Naftoli Basseli juhtimisel.

Peale oma vabaaja sisustamise kõik need loomekollektiivid ja kultuuriühendused osalevad aktiivselt VKK poolt ellu kutsutud üritustel: festivalidel, konkurssidel, ülevaatustel, kontsertidel, kuhu sageli kutsutakse Venemaalt, Ukrainast ja Valgevenest nii taidlus- kui ka kutselisi kunstikollektiive. Vene Kultuurikeskuse tegevuse üheks peamiseks ülesandeks on saada siia lavale esinema silmapaistvaid professionaalseid kunstikollektiive Venemaalt.

Eesmärgiga osutada tallinlastele abi orienteerumises linnas aset leidvate arvukate kultuuriürituste virvarris, loodi Vene Kultuurikeskuses piletimüügikeskus, kust saab lunastada pääsme ükskõik millisele kontserdile või teatrietendusele.

Vene Kultuurikeskus / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Ole esimene, kes lisab kommentaari