Villa Müllerbeck

Otepää, Valgamaa

skoor

5.0

Viimane kommentaar:

"Väga mõnus väike hotell. Kõik toimis suurepäraselt. Head söögid ja mõnus õhkond. (5.0)" Anna hinnang

Otepää, Valgamaa

Otepää, Valgamaa

Saada e-mail

Villa Müllerbeck / Tutvustus

Mägine maa, paksud metsad, järvesilmad ja kurvilised teed. Kõik see iseloomustab Otepääd kui ühte ilusamat kanti Lõuna-Eestis. Puhkus, puhas loodus, head vaated, sportimisvõimalused need on märksõnad, mille pärast siia Otepääle tullakse.
Oleme uus ja eksklusiivne hotell Villa Müllerbeck. Asume Kaarna järve kaldal ja Otepää keskusest vaid 1,2 km kaugusel. Hotellis on avarad ja valgusküllased toad. Teil on võimalus valida 23 toa vahel. 4 sviiti, 7 juuniorsviiti ja 12 kahest tuba. Pooltes tubades ka saunad ja vannid. Vaade järvele ja Otepää panoraamile.
Villa Müllerbeck pakub Otepää hotellide keskmise hinnataseme juures parimat kvaliteeti, kuna tegu on uusima hotelliga, kus ehituskvaliteet vastab kõrgeimale tasemele. Hotelli sisekujunduses on kasutatud kalleid viimistlusmaterjale, kvaliteetset mööblit ja kõik see koos läbimõeldud arhitektuurilise lahendusega tagab hea teenuse. Majutusteenuse planeerimisel on arvestatud keskmisest jõukama inimese vajaduste ja harjumustega, et kõik tema ootused oleksid majutusteenuse juures täidetud. Arvestades hotelli suunitlust, pakutakse vaid luksustube.
Lisaks pakume meie restoranis mitmekülgset hommikusööki ja kosutavat lõuna- või õhtusööki Toateenindus töötab päevas 16 tundi. Alates hommikusöögist kuni kella 23.00 restorani põhimenüü piires. Kõik see on nautimist väärt!
Koht lausa kutsub siia puhkama! Tulge ja proovige järele!

Villa Müllerbeck / Galerii

Saada e-mail

Anna hinnang

Kommentaarid

Liis
Hinnang: 5.0

Väga mõnus väike hotell. Kõik toimis suurepäraselt. Head söögid ja mõnus õhkond. (04.09.2011)

Firma on seotud järgmiste tegevusaladega

Firma on seotud järgmiste ettevõtetega