SEXPEDITSIOON 2003

07.11.2003
SEXPEDITSIOON toimub sel sügisel juba viiendat korda Tallinas, Sakala Keskuses 13.-15.novembrini.

Selleaastane SEXPEDITSIOON pakub võimalust näha midagi erilist, midagi huvitavat ja erutavat, igapäevast kuid samas ainukordset.

SEXPEDITSIOON ei näita enam erootikat pelgalt läbi striptiisi, vaid läbi kunsti ja kultuuri – moe, kujutava- ja filmikunsti, visuaalsete efektide, performance’ite jne.

Pealava pakubki nii kultuuri kui silmailu, kus tähelepanu all ei ole mitte seks, vaid erootika ja seda läbi erinevate kunstivaldkondade, sekka loomulikult visuaalselt nauditavad ja huvitavad erootilised etteasted. Läbi aastate on SEXPEDITSIOONIL esinenud rahvusvahelised tähed USAst, Rootsist, Hispaaniast, Soomest ja Inglismaalt – nii ka sel aastal.

SATURDAY NIGHT FEVER DISCO –80ndad on kogu oma siivutu machotsemise, üledoseeritud glamuuri, litritesära ja peeglikuulidega jõuliselt tagasi ja hullutab Sexpeditsiooni külalisi iga õhtu lõpul.

Viis erinevat teemabaari loovad programmile lisaks eriliselt mõnusa klubilise õhkonna, kus vastavalt meeleolule saab kas idamaiselt vesipiipu tõmmata OrientXpressis, Bedroomis meelalt padjakuhilates lesida, Crash-BOOM-Bangis pööraselt pidutseda, Rescue 911-s ülikiireid pulsilööke talitseda või Blue Moon’is vaid naistele mõeldud meelelahutusest osa saada.

Kinosaalis saab näha erootiliste filmide programmi. Repertuaari valime värskeid ja novaatorlikke linateoseid, mille teema keskmes on erootika inimeste eludes. Konkreetsete valikute langetamisel teeme koostööd PÖFF-i ning mitmete filmikriitikutega.
Filmide vahele pakume huvitavaid vestlusi, milles osalevad eelkõige säravad ja silmapaistva esinemisoskusega isiksused, kellel argipäev samuti seksuaalsusega ristub – kuulata saab koolitajaid, kunstnikke, filmikriitikuid, meestearste ning konkreetsete filmide tegijaid. Usutavasti saab ala populaarseks rahuliku ja intellektuaalset tegevust pakkuva keskkonnana-

Ehe striptiis ning julgelt ihu paljastavad showd on koondunud kõik Showruumi, millest osasaamiseks tuleb eraldi sissepääsupilet lunastada

Uudiste arhiiv