Kuressaaret ja Saaremaad tutvustati Stockholmis ja Helsingis

21.01.2006
Esmapäevast kolmapäevani (16.-18.01) tutvustati Kuressaaret ja Saaremaad Stockholmis toimunud rahvusvahelisel SHIE (Scandinavian Hospitality Incentive Event Exibition) messil.

Kuressaare Turismiinfo Keskuse juhataja Karmen Paju ütles raadio Kadile, et SHIE on üks põhjamaade juhtivamaid konverentsi ja sündmuste messe, mis on suunatud professionaalidele, ega ole publikumess. Saarlased osalesid seal esmakordselt. Saaremaad kui turismisihtkohta tutvustasid Kuressaare Turismiinfokeskuse esindajad Karmen Paju ja Kati Aus. Messil osaleti Phare ESC projekti "Saaremaa turismiturunduse strateegia rakendamine" raames.

19.-22. jaanuarini toimub Helsingis Põhjamaade suurim turismimess MATKA 2006, kus Saaremaad ja Kuressaaret tutvustavad Kuressaare Turismiinfokeskus, Arensburgi Reisid, Saaremaa Spa Hotellid, Saaremaa Hotell, S. Rantanen, Reisibüroo Mere, Saaremaa Laevakompanii, Saaremaa Omavalitsuste Liit ja Kulla Kinnisvara.

MATKA messil on tänavu juubeliaasa - üritus toimub 20. korda. Eelmisel aastal külastas messi 78 044 turismihuvilist, neist 19 942 turismispetsialisti. Esindatud oli 54 riiki 1165 eksponendiga.

Saaremaa turismiesindajad esitlevad messil spetsiaalselt turismimessi jaoks ilmunud turismikataloogi "Saaremaa Turism 2006" ja Phare projekti "Saaremaa turismiturunduse strateegia rakendamine" raames valminud Saaremaa/ Kuressaare imagotrükist.


Raadio Kadi

Uudiste arhiiv