Narva-Jõesuusse kerkivasse kõrghoonesse tuleb spaa-hotell

24.07.2006
Narva-Jõesuus alustatakse lähiajal spaa-hotelli jaoks 11korruselise hoone rajamist, sellest saab üks kõrgemaid maju Ida-Virumaal.
200kohaline hotell, millele omanikud kavatsevad taotleda tulevikus nelja või viit tärni, peaks valmima 2008. aasta kevadel. Hoone rajamisel kasutatakse aastaid tagasi pooleli jäänud punastest tellistest ehitist, kus üheksa korrust on juba laotud.

Narva-Jõesuu linnavalitsus väljastas sel nädalal hoone omanikule, firmale Egeria Kinnisvara ehitusloa. Linnapea Andres Noormägi sõnul on tal tulnud kokku puutuda mitmesuguste ideede ja plaanidega, mida mitmed ettevõtjad on Narva-Jõesuus soovinud teostada, kuid kaugeltki mitte kõik neist pole olnud head ja tõsiseltvõetavad. "Selle hotelli puhul on tegemist professionaalse ettevõtmisega ja ka tegijad on tõsised," ütles linnapea.

Egeria Kinnisvara juht on arstist Tallinna elanik Erik Kõrge, kes teeb hotelliäris esimesi samme. "Ma olen elanud 20 aastat Saksamaal ja tegelenud seal spaa-raviga. Nüüd Eestis on mu äri olnud seotud kinnisvaraga. Üritan siin Narva-Jõesuus need kaks kogemust kokku viia," teatas Kõrge.

Egeria Kinnisvara ostis poolelioleva ehitise Tiit Veskilt, kes osaleb ise samuti aktiivselt hotelliprojektis. Tema sõnul valmib augustis hotelli projekt, ehitusega tehakse algust kas sel sügisel või järgmise aasta varakevadel. Hotelli põhilise sihtrühmana nähakse Peterburi jõukamaid inimesi.

Korruste arvult on praegu Ida-Virumaal suurim maja Narvas olev 12korruseline elamu. Kõrghoone rajamise plaanist Sillamäele on teada andnud ka Sillamäe sadama üks omanikke Tiit Vähi, ent see projekt on alles idee staadiumis.

http://www.pohjarannik.ee/modules.php?name=News&file=article&sid=3321

Uudiste arhiiv