Tallinn-Riia marsruudil alustab esimene äriklassi bussiliin

13.02.2007
Alates esimesest märtsist alustab tööd Hansabussi liin Tallinn-Riga Business Line, mis sõidutab reisijaid marsruudil Tallinn-Riia-Tallinn, kasutades eritellimusel valmistatud äriklassi bussi.

Uus liin on esimene sellelaadne Baltikumis, mis on keskendunud äriklientide mugavale teenindamisele, pakkudes võimalust reisides otstarbekamalt aega kasutada.

«Tallinn-Riga Business Line võimaldab reisijatel jõuda viie tunniga Riiga, mis on sama kiiresti kui lennukiga lennates, kuid kindlasti mugavam ja soodsam,» kommenteeris AS Hansabuss juhatuse liige Neeme Tammis.

Erinevalt lennutranspordist jäävad Tammise sõnul ära pikad ooteajad lennujaamades, pagasiga seotud probleemid ja muu sellega seonduv. «Sõites ärikohtumisele kas Riiga või Tallinnasse on reisijatel võimalik lugeda värskeid ajalehti, kasutada arvutit ja internetti, printida materjale ja süüa. Lisaks on võimalik bussis rentida täiesti eraldi seminariruum 10-le inimesele,» lisas ta.

Tallinn-Riga Business Line buss on spetsiaalselt ümber ehitatud äriklassi mugavuste pakkumiseks. Bussis on 27 spetsiaalselt valmistatud mugavat istet, mis on osaliselt varustatud ka vajalike abipindadega sülearvutiga töötamiseks, samuti on bussis WIFI-ühendus interneti kasutamiseks kogu reisi vältel.

Igal reisil on kaasas reisisaatja, kes nagu lennukiski kõiki sõitjaid teenindab. Lisaks saab lugeda värskeid lehti ja majandusalaseid ajakirju, soovi korral vaadata filme või kuulata raadiost uudised. Hansabussil on kavas bussi sisse seada ka raamatukogu.

Pileteid saab esialgu lunastada Hansabussi kliendihaldurilt, alates maist on aga võimalik Tallinn-Riga Business Line bussipileteid soetada Hansabussi veebilehelt.

Toimetas Marina Zemtsovskaja, PM online

http://www.tarbija24.ee/140207/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/244692.php

Uudiste arhiiv