Scandic Hotels vahetas omanikku

05.03.2007
Eelmisel reedel allkirjastati leping, mille kohaselt müüs Hilton Hotels Corporation Põhjamaade suurima hotelliketi Scandic Hotels AB Põhja-Euroopa suurimale riskikapitalifirmale EQT.

Praeguse Hiltoni asedirektori ja tulevase Scandic Hotelsi tegevjuhi Frank Fiskersi sõnul omandati viie aasta jooksul, mil Scandic kuulus Hiltoni alla, palju teadmisi ja süsteeme, mis toetavad Scandicu juhtivat positsiooni Põhja-Euroopas.

«Nüüd on õige aeg muutuda,» rääkis Fiskers. «Järgmine samm annab meile võimaluse arendada Põhjamaade päritolu ja põhiväärtuseid,» lisas ta.

Hiltoni omanduses oldud aja jooksul on Scandic tugevdanud turuliidri positsiooni, käivitades mitmeid uusi tootekontseptsioone ja arendades korporatiivse sotsiaalse vastutuse programmi.

Eestis kuuluvad Scandic Hotels ketti hotellid Scandic Palace ja Scandic St. Barbara Tallinnas ning Scandic Rannahotell Pärnus.

Scandic Palace ja Scandic St. Barbara direktor Kadi Saluoks ütles, et nad jätkavad endiselt Scandicu kaubamärgi all, pakkudes klientidele parimat teenindust. Scandic on Põhjamaade suurim hotellikett, millel on 9 riigis 132 hotelli ja 5700 töötajat.

Igal aastal külastab Scandic hotelle üle 8 miljoni külalise. Eestis kuuluvad Scandic ketti Scandic Palace ja Scandic St. Barbara Tallinnas ning Scandic Rannahotell Pärnus.

Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees
Toimetas Kaire Uusen, PM online


http://www.postimees.ee/050307/esileht/majandus/248332.php

Uudiste arhiiv