Go Rail alandas Tallinna-Peterburi rongiliini Eesti-siseseid piletihindu

26.06.2007
Go Rail täiendas Tallinna-Peterburi rongiliinil pakutavaid teenuseid ning alandas rongiliini Eesti-siseseid hindu Tallinnast Tapale, Jõhvi ning Narvasse reisimisel ligi 25 protsenti.

Alates 1. juulist hakkab Go Rail Tallinna-Peterburi rahvusvahelistes reisirongides pakkuma Tallinna ja Narva vahel esimese klassi teenindustaset ning alandab piletihindasid, et tõsta rongiliini Eesti-sisesteks reisideks kasutajate hulka.

Rongis on võimalik osta suupisteid, kohv ja tee sisalduvad pileti hinnas. Samuti paigaldatakse rongidesse WiFi-seadmed. Võrreldes bussisõiduga on ajavõit paarkümmend minutit.

Go Raili arendusjuht Jolan Sevtsov tõi esile, et kuigi bussi- ja rongipiletil pole väga suurt hinnaerinevust, on rongiga mugavam ja kiirem sõita.

AS Go Groupi kommunikatsioonijuhi Silvia Pärmanni sõnul ei reklaamitud Tallinna-Peterburi rongiliini varem eriti Eesti-sisese transpordivõimalusena, kuna hindade poolest ei suudetud konkureerida teiste transpordivahenditega. Nüüd aga alandati hindu ligi 25 protsendi võrra.

Go Raili rahvusvahelised reisirongid peatuvad Lääne-Virumaal Tapal ning Ida-Virumaal nii Jõhvis kui ka Narvas.

Pilet istevagunis Tallinnast Narva maksab 141, Jõhvi 124 ja Tapale 95 krooni.

«Kui reisijad selle hästi vastu võtavad, siis kaalume sama hinnaga teenuse pakkumist ka Tallinn-Moskva rongis,» lisas Sevtsov.

Ettevõte on mõelnud ka võimalusele lisada suve lõpuks sõidugraafikusse peatus Rakveres.

Tallinna-Peterburi rong väljub iga päev kell 15.30 Tallinnast ning jõuab Narva kell 18.30. Peterburist väljub rong hommikul kell 6.57, jõuab Narva kell 9.35, sõidab Narvast välja kell 10.20 ja saabub Tallinna kell 13.22.


Foto: Sille Annuk
Toimetasid Martin Šmutov, PM online
Marina Zemtsovskaja, Tarbija24


http://www.tarbija24.ee/270607/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/268731.php

Uudiste arhiiv