Eesti Suvemiss & Suvemees 2007 superfinaal toimus 18.08 klubis Sunset, suvepealinnas Pärnus

22.08.2007
Ülevabariigiline sportlikke noorte modellide ja talentide otsingusüsteem konkursi põhimõttel, kus valitakse iga osaleva Eesti linnade nais- ja meessoost esindaja, kes osalevad vabariiklikul finaalüritusel suvelõpus. Konkurssi kava koosneb tantsulisest esitlusvoorust, talendivoorust, moevoorust ja rannavoorust (3x15 min). Ürituse päevane osa toimub rannavõistluste päevana, õhtul on pidulikum osa - võitjate autasustamine rannäärsetes ööklubides või suveüritustel. Konkursivõitjatele edasipääs Eesti Miss Estonia 2008 poolfinaali ja Manhunt International Estonia 2007 aastafinaali.

VII Hooaja kava:
10.06 Suve M&M 7 hooaja avalöök ja Rakvere Suvemiss & Suvemees 2007, Rakvere Linnapäevad
16.06 Türi Suvemiss & Suvemees 2007, Grillfest, Türi Rand, Tallegi laval
17.06 Narva Suvemiss & Suvemees 2007 Purjeregati “Piirist piirini” raames, Narva sadam
29.06 Pärnu Suvemiss & Suvemees 2007 klubi Sunset
08.07 Tallinna Suvemiss & Suvemees 2007, Õllesummer, Tallinna Lauluväljak
12.07 Tartu Suvemiss & Suvemees 2007, klubi Atlantis
18.08 Eesti Suvemiss & Suvemees 2007 superfinaal, klubi Sunset “Pärnu”

VII Hooaja finalistide hääletamine internetis : www.postimees.ee/galerii/index.php?picture=22790

Info ja pildigalleriid toimunud üritustest on Iludusvõistluste portaalis Estman.net - Nordic Beauty Pagent`s
vali www.estman.net kliki pealkirjale Estman.net (Beauty Pageants)
Username : estonianmedia Password: estonianmedia
Üritusest veel pilte www.antonipildid.ee ning www.weekend.ee



Ettevalmistused finaaliks tomiusid Pärnus 17-18 august, ning võislejaid võttis vastu lahkelt hotell Bristol.
17.08 kl. 15.00-18.00 toimus Suve M&M-i spordipäev
Finaali nädala ettevalmistuste kava koosnes liikumise trennidest WAF tantsustuudios, fotosessioonist, iludusvõistluste know-how tunnidest ja härrasmeeste koolitusest. Missinädala proektijuhid olid Jeanette Täht (Bondgirl ja Ceerlieder 2006) ja Margit Enno (Pärnu Suvemiss ja Miss motoshow 2006, Miss World Estonia 2006 finalist)
Spordipordipäeval toimusid rannavolle, aerodance rannaaeroobika, teatevõistlus, jalgpall.
Üritus kulmineerus Turismiweb.ee poolt korraldatud kanuumatkaga Sooma rahvuspargis, mis jättis noortele unustamatu elamuse.
18.08 – Suve M&M 07 VII hooaja finaali päeval oli pidulik lõuna Pärnu rannas Sunset terrasil, kus kohtuti õhtujuhtidega ja eelmise aasta võitjatega.
Kohtumine züriiga toimus casingu vormis kuhu kuulusid: Valeri Kirss – Eesti Miss Estonia peakorraldaja, Maria Adamson – EMA Model Managament, Miss Pärnu peakorraldaja Meeli Pärna, Andris Tammela - Pärnu Postimees, professionaalsed fotografid Leo Tafenau ja Anton Klink, Pärnu projektijuht Margit Enno Ljubov Ovchinnikova eesti suvemiss 2006, Miss World Estonia I printsess Marleen Tarik, Anett Griffel- E.M.A supermodell, ning Suvemees 2006 Kaspar Krass
Superfinaali etenduse kava juhtisid Margit Enno (Pärnu Suvemiss 2006) ja Ahti Puudersell
Külalisesinejatena olid fitnessi ja moe trupp Nordic Dream Boys ( www.nordicdreamboys.com )
Estman.net - Nordic Beauty Pageant organisatsioon esitles etenduses Suve M&Mi Sini-Must-Valge TUTVUSTUSVOORU, mis oli inspireeritud finalistide poolt. TALENDIVOORUS üllatasid Narva Suvemees Stanislav oma trummimängu oskusega, Tallinna Suvemees German professionaalse juukselõikuse oskusega ja Pärnu Suvemiss Jaanika oma võistlustantsu oskusega.
MOEVOORUS estileti moefirma Bastion suvekleite ja disaineri Kriss Soonik meeste fitness kollektsiooni. Sportlik rannavoor oli lahendatud tantsulises vormis koos Nordic Dream Boys showmeestega.
Zürii valis Eesti Suvemissiks Pärnu neiu Jaanika Lehise (18) ja Eesti Suvemeheks sai suvepealiina noormees Lauri Senjes (20).
Pärnu postimehe lemmikuteks osutusid Rakvere Suvemiss Marleen Aasa ja Pärnu Suvemees Lauri Senjes.
EMA Model managament sõlmis Suvemehega eksklusiivse modellilepingu. Bastion kinkis finalistidele kleidid.
Võitjad said hinnalised kinkekaardid Stuudio Camiliase poolt -"toome SPA-tunde Sinu juurde (www.camilias.ee)" Veel premeeris 400.- kinkekaardiga võitjad Tricoderm- peanaha hooldus, mis nüüd avatud ka Pärnus. (www.trigoloogia.ee) . Koduapteek kinkis omaltpoolt kinkekaardid väärtuses 200.- (www.koduapteek.ee)


Parimate soovidega,

Leo Täht

Uudiste arhiiv