Säästubuss sõidutab Tallinna ja Tartu vahet 50 krooniga

26.09.2007
Bussifirma Sebe paneb sellest reedest Tallinna ja Tartu vahel käima säästubussi, mille pilet internetist ostes maksab kõigile reisijatele 50 krooni, bussist ostes 75 krooni.

60-kohaline kahekorruseline säästubuss hakkab nii Tartust kui Tallinnast väljuma kell 14.30 ja 17.30 ainult reedeti ja pühapäeviti, mil kahe linna vaheline liiklus on kõige suurem, teatas Sebe.

AS Sebe juhatuse esimehe Riivo Seppari selgitas, et selle asemel, et langetada igal liinil hinda viis krooni, on palju mõistlikum ja ka tarbijale tunduvalt kasulikum pakkuda välja paar tõeliselt odavat liini, mis annaks võimaluse reisida ka neil, kelle jaoks see muidu liigselt kulukaks kujuneb.

Selleks, et kindlasti bussile kohta saada, peavad reisijad pileti säästubussile võimalikult varakult internetist ära ostma. Pileti hind hakkab eelmüügist ostes maksma 50 ning bussijuhilt ostes 75 krooni.

Riivo Seppari sõnul siiski bussi pealt ostmise võimalusega reisijal väga arvestada ei tasu, kuna tõenäosus, et buss on juba ette välja müüdud, on suur.

Toimetas Postimees.ee


Tarbija 24

http://www.tarbija24.ee/250907/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/285005.php

Uudiste arhiiv