Tööga pole endale mõtet veel liiga teha, selleks on aega terve aasta!

06.02.2008
Taas on kätte jõudnud aasta uus, ning taas on meil Teile rõõme teatada, et juba 18.02.2008 on algamas uus ja uuenenud Al Mare Bowlingu Firmaliiga 2008 kevad!

Jõulud ja uusaasta on seljataha jäetud ning käes on uus aasta - rotiaasta! Ning kuna meid viimastel aastatel pole õnnistatud kauni talve ja paksu lumega siis sooviksime meie tuua teie argiellu natuke värvi ja seiklusi. Seda siis koos bowlingupalli ja kümne kurikaga!
Aastast 2008 on turniiril tulemas palju muudatusi võrreldes varajasemaga. Seda just selleks, et võrdsustada taset ning tuua varskendusi turniirile. Esimeseks asjaks, mis juba kevadhooajal tuleb reeglitesse sisse on see, et kõigil, kellel on mängude keskmine tulemus üle 190. punkti hakkab kehtima miinus händikäp (-15 punkti). Teiseks suureks muudatuseks on see, et kõikide firmade kohta, kes on osalemas Firmaliigas, tulevad väikesed tutvustused, mis õhtujuhi poolt turniiri vältel esitamisele tulevad, ehk lühidalt tutvustame kõigile meie Firmaliigast osavõtjaid ja seda, millega firmad tegelevad. Kolmandaks võiks välja tuua, et muutub meie meelelahutuse osa. Seda siis osavõtvate firmade tutvustuse, voorutoetajate ja auhindade näol. Muudatusi on veelgi, kuid jätaks midagi ka teile üllatuseks!

Kui Teie firmast on võistkondi võistlema tulemasrohkem kui kaks, siis järgmised võistkonnad jäävad ootele ja kui osalevate firmade arv ei saa täis, lisatakse nad vastavalt registreerimise järjekorrale liigavõistkondade hulka.

Firmadel kes sooviksid oma firmat rohkem reklaamida kui lühitutvustus, on võimalus olla vooru toetaja, mis toob endaga kaasa terve vooru vältel otsest reklaami, mis jõuab kõikide osalejate ning pealtvaatajateni. Toetajaks olemine toob kaasa ka osalisi kohustusi, milledest saab täpsemalt rääkida turniiri korraldajatega. Lisainformatsiooni saamiseks kirjuta oma soovist aadressil amb@amb.ee

Firmaliigasse registreerunud võistkondadele on bowlingusaalis kehtestatud soodusajad bowlingumängu harjutamiseks ning teil on võimalik tellida ka bowlingu lühikoolitus.

Nagu eesti rahval on kombeks öelda, siis kolm on seltskond, seega pange kokku kolmest mängijast koosnev võistkond ning tulge mängima koos minuga. Selles legendaarseks kujunenud Firmaliigal on peale bowlingu mängimise veel tähtis osa seltskonnal, söögil, joogil ning meelelahutusel. Selle eest, et Teie argipäevamured kaoksid hoolitsen mina, et tuua Teie näole naeratus oma lobapidamattusega ning auhindadega ja otseloomulikult muuta see olemine meil koos hubaseks ning nauditavaks. Need, kes juba on osalenud, teavad, millest ma räägin, need kes veel ei ole - tulge ja vaadake.
Tähtis ei ole võit, tähtis on osavõtt - iseloomustab väga hästi seda Bowlingu turniiri!

Registreerimine on väga lihtne: Kuni 14. Veebruar 2008 e-postile.

Info ja registreerimine: amb@amb.ee .
Osavõtutasu on 4500,- krooni võistkonna koht.
Võimalik ka enne igat vooru tasumine.


AL-MARE BOWLING
Aadress: Paldiski mnt 96, Tallinn
Telefon: 656 2964
Faks: 656 2179
E-mail: amb@amb.ee
WWW: http://www.amb.ee

Uudiste arhiiv