Tourestil pälvis tunnustuse Eesti maaturismi eestvedaja

16.02.2008
Täna Eesti Näituste messikeskuses alanud turismimessil Tourest kuulutas Eesti Turismifirmade Liit (ETFL) välja mullused silmapaistvamad tegijad, parima turismiedendaja tiitli pälvis Eesti maaturismi eestvedaja Varri Väli.

Parimaks turismiobjektiks kuulutati Kadrioru park ning lisaks tunnustati Eesti riiki eduka liitumise eest Schengeni viisaruumiga aasta turismiteo eripreemiaga.

Parima turismiedendaja ja -objekti tiitli nominente said esitada kõik ETFLi kuuluvad Eesti turismiorganisatsioonid.

2007. aasta parimaks turismiedendajaks valitud Varri Väli on Eesti maaturismiteenuste pakkujaid ühendava MTÜ Eesti Maaturism eestvedaja, organisatsiooni kuulub 319 liiget üle Eesti.

ETFLi president Sven Lõokene põhjendas valikut sellega, et ühingu liikmeskond on kasvanud, korraldatud on rohkelt vajalikke koolitusi ning samuti on teadvustatud maaturismi tähtsust Eestis.

Kadrioru pargi puhul toodi välja, et lõpule viidud arendustööde tulemusel on park muutunud nii linlaste kui turistide meelispaigaks.

Aasta parima turismiobjekti kategoorias pakkusid Kadrioru pargile konkurentsi Raudsilla matkakompleks, Estonian Air, Dominiiklaste kloostri muuseum, hotell Telegraaf, OÜ Seikluspuhkus ja turismiportaal www.seikleja.com, reisifirma Estravel ning Tallink.

2007. aasta parima turismiedendaja tiitlile olid lisaks Varri Välile üles seatud ka Tartu ja Tartumaa patrioot ja propageerija Kaja Allilender sihtasutusest Tartumaa Turism, Eesti Käsitööliidu esinaine Liivi Soova, ajakirja Reisimaailma väljaandja Ruth Kivistik, Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juhatuse esimees Feliks Mägus, OÜ Seikluspuhkus ja turismiportaali www.seikleja.com eestvedaja Alar Linna ning Enn Pant Tallinkist.


Toimetas Marina Lohk, Tarbija24.ee
http://www.tarbija24.ee/180208/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/312106.php?tourestil-palvis-tunnustuse-eesti-maaturismi-eestvedaja

Uudiste arhiiv