Turismimess aitab teha puhkuseplaane

24.03.2008
PRESSITEADE
AS Tartu Näitused


Sel nädalavahetusel AS Tartu Näitused messikeskuses toimuval messil Suvi 2008 leiab erinevaid ideid puhkuse planeerimiseks. Turismi- ja vaba aja mess toimub juba viiendat aastat ja osalejaid on seekord enam kui 60.

„Tartu turismimess on leidnud oma niši. Messil osalejate väljapanek on vägagi eriilmeline ja huvitavaid mõtteid aja veetmiseks nii pere kui tuttavatega saab messilt igaüks," räägib Suvi 2008 projektijuht Andres Ojanurm.

Messilt leiavad häid ideid ja soodsaid pakkumisi puhkuseks nii seiklusturismi- kui lõõgastuseotsijad. Esmakordselt näeb messil hiigelkanuusid, mis mahutavad kuni 10 inimest ja panevad meeskonnavaimu proovile. Salatsi jõematk viib seikluseotsijad lõunanaabriteni, ainulaadne parvematk kahe ühendatud kanuuga annab aga aega suhelda looduses segamatult
lähedastega.

Messilt saab osta ka kaatri, kohapeal saab tutvuda vähemalt kuue erineva mudeliga. Balti Merekaatrite esindus tutvustab Silver Hawk alumiiniumpaati, Baylineri mudelit 175 ja Mercury paadimootoreid. Eestis valmistatud kaatreid näeb Bell Boatsi boksis.

Ilusa ilmaga näeb messikeskuse ees purilennukit ja kõigile lennundushuvilistele tutvustatakse erinevate lennukite miniatuurseid mudeleid.

Siseturismi huvilised saavad infot maakondade kohta nende boksides. Infot saab nii majutuskohtade kui ka võimalike tegevuste kohta, lisaks toimuvad Jõgevamaa boksis teemapäevad. Teisi riike esindab messil Vidzeme Turismiliit, kes kutsub eestlased Lätti külla ja pakub infot lõunanaabrite turismivõimaluste kohta.

Kõigi messikülastajate vahel loositakse ka erinevaid auhindu.

Suvi 2008 toimub AS Tartu Näitused messikeskuses 28.-30. märtsini paralleelselt messiga Motoexotika, mis toob kokku tsiklihuvilised. Detailsemat infot messide kohta leiab http://www.tartunaitused.ee/suvi ja http://www.tartunaitused.ee/motoexotika.

Kõigil ajakirjanikel, kes soovivad osa saada messist Suvi 2008, palume
akrediteeringu saamiseks kontakteeruda Kadri Talvaga, kadri.talva@pridea.ee



Pressiteate koostas:
Kadri Talva
Motoexotika/Suvi 2008 kommunikatsioon
+372 5147917
kadri.talva@pridea.ee

Uudiste arhiiv