Oriental House Relaxing Studio uudiskiri

08.04.2008
Songkran, sanskriti keelest tõlgituna päikeseaasta algus, on Tai Kuningriigi üks tähtsamaid ja oodatumaid pühasid. Sonkran algab siis, kui päike siseneb Jäära tähtkujusse, see on aeg, mida loetakse iidse Siiami kalendri järgi uue 2551 astroloogilise aasta alguseks.

Selle aasta Sonkrani pühade algus kuulutatakse avatuks Bangkokis 12.aprillil kell 18:00 Wat Arun´is (loojangu tempel). Pidustused kestavad üle kogu Kuningriigi ligi kaks nädalat – igas regioonis erinevatel aegadel. Sonkran on suur püha ja ühtlasi veefestival, millest on saanud ka omamoodi eksootiline elamus väga suurele hulgale ränduritele ja turistidele, kes just sellele ajavahemikule oma reisi Taimaale sätivad. See on aeg, kus kõik pidutsevad. Tänavatel pritsitakse veega, määritakse vedela talgiga, õnnitletakse kõiki vastutulejaid, tantsitakse, lauldakse ja ollakse lihtsalt lõbusad. Ei ole vahet, kas on tegemist vaese, rikka, jalakäija, autojuhi, poemüüja, politseiniku, munga või kellega tahes- kõik saavad märjaks ja kõigil on hea tuju. Nii algabki uus aastaring!

Parim viis talveväsimusest ja stressist lahti saamiseks on traditsiooniline Tai massaaž. Alusta kevadet värskena ja broneeri endale massaaž juba täna!


Oriental House
Võrgu 10, Tallinn
Telefon: 564 57627; 680 6071
orientalhouse@orientalhouse.ee
http://www.orientalhouse.ee

Uudiste arhiiv