Sitsiilia veiniõhtu

17.06.2008
TERE TULEMAST SITSIILIA VEINIÕHTULEMAITSMA ERINEVAID TOITE JA VEINE

Neljapäeval 19,06 algusega kell 19,00 Lucca Restoranis

Toidu ja veini sobitamise kommentaare jagab veinispetsialist Meeli Lindsaar


MENÜÜ

TERVITUSJOOK
Sorbetto - Prosecco sidrunisorbeega

EELROOG
Antipasto valik Vahemere aedviljadest - grillitud ja marineeritud tsukini, paprika, baklazaan, tomatid, olivid, kapparid
Valge vein : Insolia / Chardonnay 2006
Terre Mediterrane, Zonin


PASTA
Pasta alla Norma - baklazaan, küüslauk, tomatikaste, basiilik, perino juust
Punane vein : Nero d´Avola 2005, Terre Medeterrane, Zonin


PEAROOG
Röstitud tuunikala fenneli, tšilli, Sitsiilia oliivide ja värske rohelise salsaga
Punane vein : La Segreta Rosso 2006, Planeta


DESSERT
Cannoli - magusa ricotta juustuga täidetud krõbedd torukesed
Vein : Marsala Superiore DOC, Secco, Cantine Rallo
Kohv, tee

Neljakäigulise õhtusöögi menüü hind koos veinidega 595,- per persoon.


Informatsioon ja reserveerimine:
Lucca Restoran
Keskpäevatee 1, Tabasalu
Telefon: 655 5923
lucca@restoranlucca.ee
http://www.restoranlucca.ee

Uudiste arhiiv