Rahvusvaheline Turismikonverents 2008

02.09.2008
On alanud registreerimine 26. septembril 2008 toimuvale Rahvusvahelisele Turismikonverentsile.

Juba kolmandat korda korraldavad Eesti Turismifirmade Liit, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskus ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium rahvusvahelise turismikonverentsi tähistamaks traditsiooniliselt rahvusvahelist turismipäeva.
Konverents toimub Tallinnas 26. septembril algusega kell 9.30 hotellis Euroopa.
Konverentsi programmiga saab tutvuda Eesti Turismifirmade Liidu kodulehel http://www.etfl.ee, samas saab ka registreeruda.

Seekordsed välisesinejad on Saksamaalt, Austriast, Iirimaalt ja Soomest. Peaesinejateks on A. Reiter Austriast, kes käsitleb turismi tulevikutrende ja võimalusi, A. Pender, Failte Ireland (Iirimaa Turismiamet) direktor, kes käsitleb turismi arenguprotsesse- ja võimalusi riigi, ettevõtjate ja kolmanda sektori koostöös ning dr. S. Thelen, kes esitleb näiteid erinevate riikide tootearenduslikest tegevustest olukordades, kus on vaja leida uusi võimalusi konkurentsivõime suurendamisel. Sõna saavad ka mitmed tuntud Eesti inimesed, nagu. Indek Neivelt ja Rein Kilk, kes vaatlevad Eestit ja selle turismiseisu seestpoolt.
Sõna saab ka Turismi Uuendaja 2008.

Päeva lõpetama traditsioonilise vastuvõtuga, kus kõikidel osavõtjatel on võimalik päevateemade üle vabamas õhkkonnas arutleda.

Konverentsil osalemise tasu on 1500 krooni +18%.
Konverentsihotell pakub ka erihinda neile osavõtjatele, kes soovivad eelmisel päeval kohale tulla.

Oodatud on kõik turismiasjalised, kes tunnevad huvi Eesti turismiarengu ja -võimaluste vastu.


Eesti Turismifirmade Liit
Estonian Association of Travel Agents
Pärnu mnt 20. 10141 Tallinn, Eesti
Tel: +372 631 3013
Tel: +372 641 1426
Faks: +372 631 3622
helle@etfl.ee
http://www.tourest.eu

Uudiste arhiiv