Kuu lõpus avab uksed reisiteemaline e-näitus

09.10.2008
27. oktoobril algab algab Eesti esimene reisiteemaline virtuaalnäitus, mis kestab 10 päeva ning on külastajatele täiesti tasuta.

Näitus toimub peale Eesti veel Lätis, Leedus ja Soomes ning sellest võtavad osa mitmed juhtivad reisikorraldajad ja turismiettevõtted, teatas näituse korraldaja Online Expo.

Esimese virtuaalnäituse osavõtjate seas on näiteks hotellid Kolm Õde ja Telegraaf, tuntud SPAd ja sanatooriumid, reisibürood nagu Domina Travel, Kaleva Travel, Sky Travel, Estour, Top Tours, Horizon Travel, Eden Travel ning Estintour.

Osalevad ka mitmed restoranid ja taksofirmad.

Online Expo kujutab endast virtuaalset näitusekeskkonda, mis meenutab ülesehituselt tavanäitusi.

«Online-näituse külastajat ootavad sooduspakkumised ning uued puhkusevõimalused – samas ei pea messil osalemiseks lahkuma kodust, ei pea tunglema piletisabades ega väsitavates rahvamassides,» selgitab Lepp e-näituste eeliseid.

Online Expo on eestlaste eestvedamisel sel aastal käivitunud rahvusvaheline e-projekt, mille esimeses etapis hakatakse Soomes, Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas pakkuma e-messide ehk e-näituste korraldamist.

Projekti on kokku investeeritud 15 miljonit krooni, millest 20 protsenti on kulunud virtuaalkeskkonna arendustöödeks.

Projekti veavad Eesti suuremate näituse korraldusega tihedalt kokku puutunud Anna Lepp ning meediafirma DypoS juhatuse liige Sergei Semjonov.

Teistes riikides tegutsetakse koostöös kohalike partneritega, Lätis näiteks sealse ühe suurema reklaamiagentuuriga Alfa Centrs.


Tarbija24.ee
Toimetas Marina Lohk
http://www.tarbija24.ee/091008/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/342933.php?kuu-lopus-avab-uksed-reisiteemaline-e-naitus

Uudiste arhiiv