Tez Tour tunnustas Türgis paremaid reiside edasimüüjaid

17.10.2008
Rahvusvaheline reisikorraldaja Tez Tour autasustas Türgis Balti riikide reisibüroosid ning Eesti firmadest pälvisid oma kategooria parima tiitli Anhel Tours, Travel IN, Go Adventure, Estravel ja Oikumena.

Anhel Tours tunnistati parimaks Türgi reiside edasimüüjaks, Bodrumi reiside müümisel nimetati parimaks Travel IN, teatas Tez Tours.

Kreeka suunas tunnistati parimaks edasimüüjaks GoAdventure ning Estravel pälvis kõige professionaalsema edasimüüja tiitli. Kõige lojaalsema firma tiitli sai Oikumena reisibüroo.

Autasustamistseremooniast võttis osa 150 reisifirmat kolmest Balti riigist, iga riiki esindas seejuures võrdselt 50 suuremat reisibürood.

Tez Tour Eesti tegevjuhi Marina Laikjõe sõnul valiti parimaid objektiivsete kriteeriumite ehk müügitulemuste põhjal.

Laikjõe sõnul võib parimate reisiturul tegutsejate tunnustamist võrrelda Oscarite jagamisega reisivaldkonnas.

«Turule sisenedes lõi TEZ Tour ka Eestis uue traditsiooni, hakates esimese reisikorraldajana sellisel tasemel tunnustama oma edasimüüjaid. Eesti reisifirmade autasustamine tähendab, et nad on kõrgelt hinnatud ja usaldusväärsed partnerid maailma suurematele reisikorraldajatele ning suudavad tegutseda maailma tippedasimüüjate tasemel,» kommenteeris Laikjõe
sündmuse tähendust.

Tez Tour alustas Eestis tegevust 2008. aasta veebruaris. Tez Tour keskendub ainult reiside korraldamisele ning ei müü reise ise.

Tez Tour tegutseb ühtekokku 18 riigis, sealhulgas ka Lätis, Leedus, Bulgaarias, Rumeenias, Ukrainas, Venemaal jt. Firma peakontor asub Türgis.


Tarbija24.ee
Toimetas Marina Lohk
http://www.tarbija24.ee/171008/esileht/olulised_teemad/tarbija24/reis/343314.php?tez-tour-tunnustas-turgis-paremaid-reiside-edasimuujaid

Uudiste arhiiv