Lennufirma SAS avab lennud Alpidesse

30.10.2008
Lennufirma SAS avab sel talvel suusahuviliste jaoks otselennud Oslost Austriasse Innsbucki ja Salzburgi. Lennud Salzburgi hakkavad toimuma kolmapäeviti ning laupäeviti ajavahemikus 3. detsember kuni 28. märts. Lennud Innsbrucki toimuvad teisipäeviti ning reedeti perioodil 26. detsember kuni 27. märts.

„Sel talvel saavad mäesuusahuvilised Norra pealinna Oslo kaudu otse Alpide parimatele mäenõlvadele lennata. Lennupileti hinnad ühele suunale algavad praegu 1055 kroonist mis sisaldab pagasi registreerimist ning istekoha valikut,“ ütleb Thomas Midteide, SAS Norra kommunikatsiooni ning avalike suhete asepresident.

Innsbruck on Tirooli piirkonna suurim linn ning liikluse sõlmpunktiirkonnas. Alpid algavad linnast lõuna suunas ning sealt võib leida üle 3500 meetri kõrgusi mäetippe. Lisaks suurepärastele mäesuusavõimalustele asub kunagises taliolümpialinnas Innsbruckis suusahüppetorn ning mitmed vaatamisväärsused ja muuseumid.

Salzburg on Mozarti sünnipaik, kuid kohta tuntakse laiemalt kui suusakuurorti. Linnaümbruses paiknevad ühed maailma parimad suusanõlvad, kuhu saab hõlpsasti suusabussiga.

Midteide sõnul on võimalik mõlemal liinil valida turistiklassi ning ekstra turistiklassi vahel. Turistiklass on parim valik neile, kes soovivad lennata võimalikult soodsalt kuid kasutada siiski SASi poolt pakutavaid lisasid nagu suurem jalaruum, sobivaistekoha valik, tasuta pagasi registreerimine ning EuroBonus punktid.

Lisaks suuremalejalaruumile pakub ekstra turistiklass suuremat paindlikkust ning toitlustustpardal. Ekstra turistiklassi reisijad saavad Oslo Gardemoeni lennujaamas kiiremini turvakontroll läbida ning lennule lisapagasit registreerida.


Lisainfo:
Katrin Luhaäär
Eesti piirkonnajuht
Telefon: 666 3013
e-post: katrin.luhaaar@sas.dk
http://www.sas.ee

Uudiste arhiiv