BDG TOOB MAAILMA SUURIMA MEGASTAARI MADONNA 4. AUGUSTIL TALLINNA LAULUVÄLJAKULE!!!

30.01.2009
4. augustil esineb BDG kutsel Tallinna Lauluväljakul popkuninganna MADONNA. Tallinna show on MADONNA maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» ainus kontsert Baltimaades. Kontserdi erikülaline on DJ PAUL OAKENFOLD.

Täpselt 70 000 piletit MADONNA megashowle tulevad müügile kuu aja pärast, neljapäeval, 5. märtsi hommikul kell 10:00 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Põhjamaades. Korraga saab osta kuni 6 piletit. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba kolm päeva varem, alatest 2. märtsist. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil http://www.fbi.ee.

Popikuninganna MADONNA tuleb Eestisse oma ülieduka maailmaturnee «The Sticky & Sweet Tour» raames. Tallinna kontsert on osa tuuri ametlikust pikendusest, mille käigus külastab MADONNA riike ja linnu, kus ta pole kunagi varem esinenud või pole ammu kontserte andnud. Lauljanna enda sõnul on see esimene kord, kui ta tuuri pikendab: «Ma ei ole seda kunagi varem teinud. Ma ei suuda ära oodata uuesti tuurile minemist, et külastada kohti, kus ma pole varem käinud ning naasta kohtadesse, mida ma armastan,» - ütleb MADONNA. Show 4. augustil Tallinna Lauluväljakul on MADONNA ainus kontsert Baltimaades!

MADONNA Tallinna kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on maailma suurima staari tulek Eestisse kogu Baltikumi meelelahutuse ajaloo suursündmus ja BDG jaoks ülitähtis hetk. «MADONNA’t on oodatud Maarjamaale üle 20 aasta. Ta on läbi aastate olnud eestimaalaste küsitlustes number üks artist, keda soovitakse Tallinnas esinemas näha. Mul on isiklikult ülihea meel, et MADONNA otsustas Tallinna tulla ja meie ammuse kutse vastu võtta. Oleme MADONNA kontserdi nimel juba aastaid töötanud! Nimelt, MADONNA agent käis meiega Tallinna Lauluväljakut vaatamas veel enne staari eelmist «The Confessions Tour» maailmatuuri, siis kui Phil Collins Tallinnas esines. Tookord tõdes agent, et Tallinna Lauluväljak on suurepärane, kuid otsustajaks on ikkagi ainult MADONNA ise. Nüüd on lõpuks ometi paljude unistus täitunud. Kui 2006. aastal Metallica kontserdile Tallinna Lauluväljakul müüdi 70 000 piletit ära rekordilise kolme päevaga, siis olen veendunud, et MADONNA kontserdi piletimüük purustab selle rekordi. Metallica kontserdile saabus Tallinna enam kui 29 000 turisti. MADONNA showle ootame vähemalt sama palju fänne lähiriikidest, sest tegemist on ju popikuninganna ainsa showga Baltikumis» - kommenteerib Rebane.

Eelmisel suvel 50. juubelit pidanud MADONNA «The Sticky & Sweet Tour» maailmaturneed on külastanud juba üle kahe miljoni inimese ning tuur tõi popikuningannale 2008. aastal sisse rekordilise summa – Euroopa ning Põhja- ja Lõuna-Ameerika kontsertide tulu ületas enam kui 3 miljardi Eesti krooni piiri. MADONNA tuur on muusikaajaloo edukaim sooloartisti kontserttuur. Absoluutselt igal pool olid kõik piletid MADONNA megashowdele täielikult välja müüdud.

MADONNA Tallinna kontserti korraldava firma BDG Music tegevdirektori Eva Palmi sõnul ei anna popikuninganna show produktsiooni mahult teiste Eesti pinnal toimunud maailma staaride kontsertidega isegi võrrelda. «Tegemist on kõige keerulisema produktiooniga, mida on Eestis kunagi nähtud. Mastaabid ja tehnika kogused on muljetavaldavad. MADONNA show jaoks vajalik lava, heli- ja valgustehnika toimetatakse Tallinna üle 70 (!) suure veokiga. Lava ja tehnika ülespanemiseks kasutatakse eritehnikat ja appi värvatakse kolm korda rohkem töölisi kui viimati Metallica kontserdil. MADONNA Tallinna kontserdi külastajad võivad olla kindlad, et näevad sama vapustavat megashowd kui kõik pealtvaatajad mujal maailmas!» - räägib Palm.

«The Sticky & Sweet Tour» maailmaturnee, mille raames MADONNA esineb 4. augustil esmakordselt Tallinna Lauluväljakul, on pühendatud lauljatari 11. stuudioalbumi «Hard Candy» ilmumisele. Eelmise aasta aprillis muusikapoodide riiulitele maandunud ja selliseid hitte nagu «4 Minutes», «Give It 2 Me», «Miles Away» sisaldav plaat on jõudnud edetabelite tippu üle maailma.

MADONNA Tallinna kontserdi erikülaliseks on maailma üks tuntumaid DJsid PAUL OAKENFOLD.

70 000 piletit MADONNA ainsale megashowle Baltikumis tulevad müügile neljapäeval, 5. märtsi hommikul kell 10:00 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Põhjamaades. Korraga saab osta kuni 6 piletit. Detailsem piletiinfo avaldatakse veebruari keskel.
FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta enne teisi, juba esmaspäeval, 2. märtsi hommikust. Kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.

MADONNA Tallinna kontserdi produtsent on BDG koostöös Live Nation Global Touringuga.

http://www.fbi.ee/?module=news&id=141

Uudiste arhiiv